Raaban Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2021 (edytowane) Witam ! Chciałbym zakupić laptop, lecz kompletnie jestem zielony jeżeli chodzi o specyfikacje. Za laptop chciałbym wydać ok. 8-9 tyś. chyba że, znajdzie się cos za co opłaca się dopłacić to mogę to przemyśleć. Laptop w głównej mierze będzie używany do grania w gry. Mam nadzieję że w tym przedziale znajdzie się coś "opłacalnego", dlatego przyszedłem do was by pieniądze nie poszły w błoto przy samodzielnym wyborze. ////////////////////////////////////////////EDIT////////////////////////////////// Dopiero przy przeglądaniu forum zauważyłem że do laptopów jest osobny dział . Edytowane 9 Maja 2021 przez Raaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stever Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2021 Przy takiej cenie najlepiej celować w RTX3000 tylko z wyższym TGP Gigabyte AERO 15 i7-10870H/16GB/512/W10 RTX3070Q Karta graficzna 100W. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iSkul Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2021 Zgadzam się w zupełności ze @Stever od siebie proponuję: Dreammachines rg3060-15pl25 z RTX3060 i7-10750H Sam osobiście go używam. Specjalnie dopytywałem jakie ma TGP i otrzymałem takie infomracje: Od 80W do 115W, a w trybie Dynamic Boost 130W. Może udało mi się rozszerzyć Twoje horyzonty. Pozdrawiam 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...