Skocz do zawartości
uszek

Podpiecie sprzetu

Rekomendowane odpowiedzi

Dysk na master jest podpiety na jednej tasmie z Cd-ROMem a na drugiej tasmie CD-RW na master z kieszenia w ktorej dysk jest odłaczony cały czas

Pytanie 1:

Jak to najlepiej podpiac zeby jak najszybciej chodziło??

Pytanie 2:

Kiedy wkładam jakas płytke do CD-ROMu to moj obrzudliwy windows na moment przestaje reagowac (winamp sie zacina mysz tez) tak jakbyt sie zawieszał na okres startu płyty czy cos w tym stylu!! Co z tym zrobic???

Pytanie3:

Pierwszy raz mi sie zdarzyło prawde mowiac i sam nie wiem co jest. A wiec do rzeczy instaluje Nero Burning Room i gdy go zarejestruje to zostaje tylko Nero Express a tym naprawde głupio sie nagrywa!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powinien być przycisk przełaczający na Nero

Własnie o to chodzi ze nie ma!! sciagnałem sobie najnowsze nero 5.5.10.42 i przed rejestracja był taki sobie przycisk a po juz go nie ma poza tym w starcie jest juz tylko nero express i tylko tyle!! Jakby był taki malutki problemik to bym nie pytał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to niewiem, ale jeśli się nie myle to niektóre seriale przełączają własnie w tryb Nero Express po rejestracji, kiedyś dopiero któryś serial z kolei właczył mi własciwy Nero. Sprawdz w menu start czy skrót do nero ma jakieś przełaczniki czy prowadzi bezpośrednio do pliku bo nero powinien być uruchamiany poleceniem nero.exe a nero express jest uruchamiany z jakimś przełacznikiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie3:

Pierwszy raz mi sie zdarzyło prawde mowiac i sam nie wiem co jest. A wiec do rzeczy instaluje Nero Burning Room i gdy go zarejestruje to zostaje tylko Nero Express a tym naprawde głupio sie nagrywa!!

Miałem podobne problemy i w moim przypadku pomogło całkowite odinstalowanie a potem zainstalowanie Nero. A, i żeby nie było za lekko, porządany efekt nie musi być uzyskany za pierwszym razem:) (w takich przypadkach czyściłem chyba rejestr)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...