blackromek Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2021 Witam stoję przed wyborem nowej myszki , Potrzebuje mysz do gier Fps właściwie gram głównie w cod mw multi i warzone .Po przeglądzie rynku zainteresowałem się dwiema ofertami Logitech g pro Glorious model OPomóżcie w wyborze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iSkul Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2021 Hej z tych dwóch myszek zdecydował bym się na Glorious model O. Przede wszystkim cena przemawia za Glorious. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackromek Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 Biorąc pod uwagę tylko jakość gry ( jest dobra promocja na g pro ) co wybrać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iSkul Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 Nigdy nie używałem tego modelu. Wydaje się naprawdę godna polecenia. Widziałem też, że na sklepach posiada bardzo dużo pozytywnych opinii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 Logitech tu masz teraz w promce za 419zł, jak nie podejdzie to odeślesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saper11 Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 Jeśli chcesz myszkę bezprzewodową to postaw raczej na Vipera Ultimate, tylko że bez promki średnio się pyli. Dlaczego Viper? Bo ma niezabijalne przełączniki optyczne. https://www.x-kom.pl/p/532473-myszka-bezprzewodowa-razer-viper-ultimate-mouse-dock.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackromek Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 W żadnym razie się nie upieram na mysz bezprzewodową , po prostu drążę internety i do gier fps wyszły mi te dwie sztuki . Do tej pory nawet nie myślałem o bezprzewodowej , chodzi mi tylko i wyłącznie o przydatności do fps ( mam drugą myszkę ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeryf Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 (edytowane) https://www.rocketjumpninja.com/top-mice tutaj masz fajne zestawienie myszy pod quake. Zasady doboru odpowiedniej myszy są te same, a przy podobnych parametrach najważniejsze jest jak gryzoń leży w ręce. A o tym najlepiej przekonać możesz się osobiście Edytowane 26 Maja 2021 przez Szeryf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crobartie Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 (edytowane) ja z kolei polecam razer deathadder v2, bardzo dobra jeśli chcesz ergonomiczną i nie masz b małych rączek, dużo wygodniejsza (dłoń wolniej się męczy) od symetrycznych IMO oprogramowanie w porównaniu do logitecha gorsze, ale ma pamięć wbudowaną na kilka profili więc jak soft denerwuje to można zainstalować, ustawić profile i odinstalować soft na amazonie są czasem promocje i można wyrwać poniżej 200pln IMO Do bezprzewodowej nie warto dopłacać 2xtyle, wszystkie mają gwar 2 lata, jak ją zajedziesz to kupisz drugą, a za 2-4 lata będą nowe 😉 Edytowane 26 Maja 2021 przez crobartie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...