c3rb3r Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2021 Hej, przymierzam się do zakupu drugiego monitora, bo aktualny po prawie 10 latach dosłownie pada. Chciałem przeznaczyć na niego +- 1500zł, ponieważ jeżeli będzie warto to oczywiście dołożę, ale jeżeli nie ma to sensu, to wolę przystać przy czymś tańszym. Aktualnie posiadam Samsunga C32HG70 i chciałem w przyszłości oba monitory powiesić na jakimś dobrym uchwycie (od razu jeżeli ktoś ma zaufany uchwyt, który udźwignie aktualny monitor + nowy, to byłbym bardzo wdzięczny za wszelkie propozycje). Zależy mi głównie na parametrach z tytułu. Matryca bez znaczenia, byleby nie TN. Monitor będzie podłączony do 3070. W oko wpadł mi Samsung Odyssey C27G55TQWRX, tylko zastanawia mnie jego podejrzanie niska cena... Będę bardzo wdzięczny za wszelkie propozycje, ponieważ ostatnio głębiej siedziałem w temacie monitorów 2 lata temu, kiedy kupowałem HG70, a zbliżająca się sesja i wizja pisania egzaminów na jednym monitorze mnie przeraża Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2021 może: AOC Q27G2U spełnia założenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leavanny Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 Zobacz tego Acera -> https://www.komputronik.pl/product/593035/acer-nitro-vg270upbmiipx-1ms-144hz-freesync-.html 27 cali, WQHD, IPS, 144Hz, Freesync, wbudowane głośniki i ma standard VESA 100x100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...