Skocz do zawartości
clooney

tematy na czas

Rekomendowane odpowiedzi

tak mi się marzy: żaby założyć jakiś temat i określić czas, w którym mozna odpowiadać. Miało by to zastosowanie w tematach typu: "kupuję xxxxx, mam czas do xx:xx " itp.

Po określonym czasie temat byłby automatycznie zamykany.

Ustawienie czasu możliwe dla zakładającego i moderatorów.

Co Wy na to ? (jeżeli wogóle jest to możliwe.)

( mam nadzieję, że tego nie było)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie rozwiazanie było by całkiem fajne..

aczkolwiek mialo by tez pewne minusy..

ktos moglby zakładac tematy na kilka minut na forum nie przeznaczonym do tego np popisac jakies gloopoty - do paru osob by to dotarło a do moderatorow niekoniecznie..

chyba ze.. była by taka opcja jak veto ;) tzn ktos czytajacy temat moglby zakwestjonowac jego automatyczne usuniecie (np jakby uznał ze temat łamie jakies zasady forum) wtenczas temacik by sobie spokojnie czekał na moderatora :))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie byłoby zbyt dużo roboty, gdyż admin ma możliwość dodania okresu trwana aukcji, tematu, w odpowiednim dziale, tak jak jest np. w Sprzedam, bądź dział z reklamą, że twój temat istnieje, np. tydzień, po czym jest automatycznie usuwany. Jeśli jednak chodzi Ci o to, iż sam możęsz sobie ustawić czas, po któym twój temat będzie usunięte, to nie jestem pewien czy coś takiego istnieje, byc mozę jest jakiś nieoficjalny HACK do Forum phpBB, który pozwala na to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi