zgredek666 Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 Witam, stoję przed dylematem zakupu zestawu 2.0 na biurko komputerowe. Mają służyć przede wszystkim do odsłuchu YouTube i sporadycznego grania w tle. Najbardziej zależy mi na jakości dźwięku i tym aby były kompaktowe. Budżet jaki mam do tego przeznaczony to 500 zł Zastanawiałem się nad Creative T100, Bose Companion 2 ver. 3 i Edifier 1600t ver.3 Z tego co miałem możliwość odsłuchać to wcześniejsze wersje Bose grały i brzmiały przyjemnie lecz brakowało im przestrzeni. Nie wiem jak to jest w nowszej wersji bo nie miałem okazji ich słuchać. Co do Creative skłaniam się ku nim ze względu na udane moim zdaniem T20 i T40 takie typowo biurkowe głośniki. O Edifierze słyszałem i czytałem dużo pozytywnych opinii lecz tutaj już rozmiar będzie większy. Co waszym zdaniem może być dobrym wyborem bądź pośrednim ? Mieliście okazję odsłuchać wyżej wymienione zestawy i jakoś je ze sobą porównać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boguszek Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 Ja bym brał Edifier 1600t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...