Mezamir Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2021 Witam. Obecnie mam Xiaomi Redmi Note 8 z snapdragonem 665 bodajże. W grze Tap Titans 2 mam częste spadki fps oraz niemiłosiernie się przegrzewa. Myślę nad wymianą na coś mocniejszego. Moje wymagania: -Ekran najlepiej AMOLED i 120hz, ale IPS 60hz nie wzgardzę. -Bateria ma w miarę wytrzymać, ważniejsze byłoby szybkie ładowanie. -procesor to coś z serii Snapdragon 800 lub odpowiedniki wraz z 6/8 GB RAM. -5G to tam zbędny bajer, NFC obowiązkowo. -Aparat byleby robił czytelne zdjęcia dokumentów, inne bajery zbędne -Aparat z przodu najlepiej schowany lub wysuwany, ale od czasu Mi Mix 3 nie znalazłem odpowiedniego. W którymś rogu (na przykład Mi 10 T) też będzie dobrze lub malutka kropka na górnym środku. Na pewno odpada łezka jak w Redmi Note 8. Do 2000. Chyba, że jest jakaś perełka to mogę dopłacić. Moje obecne wybory to POCO X3 pro oraz f3 i Mi 10 T. Ale w nakładce Xiaomi irytuje mnie szybkie ubijanie aplikacji w pamięci podręcznej oraz problemy z wysunięciem klawiszy funkcyjnych (może tylko u mnie taki przypadek). Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ananas Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2021 Ja bym proponował POCO F3 z 8 GB RAM, powinien Ci spokojnie wystarczyć https://www.x-kom.pl/p/645379-smartfon-telefon-xiaomi-poco-f3-5g-8-256gb-night-black.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...