fr0ntz3ck Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2021 (edytowane) Mam problem z Pioneer SE-MS7BT. Jeśli używam słuchawek z jackiem, wtedy wszystko jest OK, słychać dźwięk w obu słuchawkach. Ale przy włączonym bluetooth, dźwięk słychać tylko w jednej (prawej) słuchawce. Nie znalazłem informacji, jak przywrócić ustawienia fabryczne dla tego modelu, więc wypróbowałem wszystkie kombinacje, jakie mi przyszły do głowy (oczywiście po naładowaniu słuchawek): power i "+", power i "-", "+" i "-", itd. zarówno przy włączonych, jak i wyłączonych słuchawkach. Słuchawki parowane (i zapominane, i parowane ponownie) z windowsem 8.1 i androidem, na obu sprzętach ten sam objaw. Będę wdzięczny za jakiekolwiek sugestie, co jeszcze mogę zrobić. Jeśli ten objaw wskazuje na uszkodzenie modułu bluetooth, to będę wdzięczny za adres sprawdzonego serwisu, najchętniej we Wrocławiu 🙂 Edytowane 1 Czerwca 2021 przez fr0ntz3ck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...