Slayer Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Jaki waszym zdaniem jest najleprzy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 No własnie też mnie to interesuje, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Tu jest bardzo dobty program do odczytu NTFS pod win 98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 A jakas jest moze nowosc do odczytu NTFS ale spod trybu DOS-owego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 A jakas jest moze nowosc do odczytu NTFS ale spod trybu DOS-owego ?? Na tej stronie jest też program dla DOS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Kurde moaje niedopatrzenie :( ale chodzilo mi o progsa ktory bylby darmowy i dawal mozliwosc full write na NTFS !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Jest jeszcze cos takiegodla DOS ale tez tylko do odczytu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Kiedys duzo szukalem i jestem niemal pewien ze taki program za free nie istnieje. Chyba ze sobbie sam zrobil z niego wersje free ale to juz inna bajka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Hej...a moze coś też do zmiany na NTFS-ach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...