Jabar83 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2020 Oby tylko naprawili bugi i dopracowali optymalizację i można grać. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazkyy Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2020 Mam takie pytanko odnośnie współdzielenia konta - chciałbym kupić grę i pytanie czy będę mógł podzielić się z nią z moją narzeczoną, żeby sobie grała na swoim sprzęcie a ja na swoim ( PC ) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2020 (edytowane) W dniu 1.12.2020 o 16:13, Devil napisał: Oby tylko naprawili bugi i dopracowali optymalizację i można grać. Niestety, całe nadgodziny i poświęcenie pracowników CDPR, a gra powinna mieć jeszcze z 6 miesięcy opóźnienia. https://www.twitch.tv/videos/828972351 W skrócie jest dobrze ale nie dorobiona gra pod względem technicznym.Do tego balans gry lezy. Ogram Control i spokojnie poczekam na łatki. Edytowane 7 Grudnia 2020 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazkyy Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2020 (edytowane) Tak wiem że jest taka opcja na steam, ale nie o to mi chodzi. Gry jeszcze nie kupiłem, raczej kupie na GOGu, tylko chciałem się dowiedzieć właśnie czy jest taka opcja że oddam konto mojej i sobie ściągnie na swojego PC. Tak zrobiłem z wiedźminem że kumpel kupił, dał mi konto ja ściągnąłem i grałem. Edytowane 7 Grudnia 2020 przez kazkyy literówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeryf Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2020 (edytowane) 9 godzin temu, topdog napisał: Kupiłeś na steamie? Konta tam oczywiście można współdzielić, chociażby przez tryb offline. Na allegro biznes w ten sposób kwitnie. Na steam można grać w trybie rodzinnym. Przy czym właściciel gry powinien być offline, aby druga osoba mogła korzystać z gry. Ze strony gog.com można ściągnąć pliki instalacyjne gry na komputer. Do wieśka logowanie nie było wymagane, jeżeli dobrze pamiętam, więc nie powinno być z tym problemu. Edytowane 8 Grudnia 2020 przez Szeryf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazkyy Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2020 57 minut temu, Szeryf napisał: Na steam można grać w trybie rodzinnym. Przy czym właściciel gry powinien być offline, aby druga osoba mogła korzystać z gry. Ze strony gog.com można ściągnąć pliki instalacyjne gry na komputer. Do wieśka logowanie nie było wymagane, jeżeli dobrze pamiętam, więc nie powinno być z tym problemu. Czyli mam rozumieć, że w przypadku kiedy kupie Cyberpunka na gogu to tak samo w przypadku Wieśka mogę spokojnie podzielić się kontem i grać jednocześnie na jednej jak i drugiej maszynie? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1529 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2020 Witam, proszę o pomoc w uruchomieniu licznika fps w cyberpunku. Fraps oczywiście nie działa, dodałem grę do biblioteki steam, żeby użyć wbudowanego w steam licznika fps ale też nie działa. Działa dla każdej gry ze steama, a w cyberpunku nic nie wyświetla. czy ktoś z Was zna sposób na uruchomienie go? Dodam tylko, że z racji, że CP2077 przeniosłem z gog, na steamie wyświetla się w ten sposób. czy to może być przyczyna braku wyświetlania licznika FPS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadajo Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zainstaluj MSI afterburner plus riva Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwaarf Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2020 Nie wiem czy ktoś ma taki sam problem ale u mnie RTX2060 niezależnie od ustawień nie boostuje powyżej 1850 MHz mimo obciążenia na poziomie 98%. Żeby nie było to karta jest podczas gry w sumie zimna, 66 stopni. We wszystkich innych grach boost śmiga mi około 2000 MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roar.RAR Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2020 Też korzystam z powyższego patentu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1529 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2020 Mam afterburner i rivatuner statistic ale w cyberpunku mi to nie działa. Odpalam launcher rockstara i od razu tam mam licznik klatek Uruchamiam launcher gog (gdzie już powinny wyświetlać się klatki z RTSS) i nic się nie pokazuje, podobnie w grze. Zna ktoś sposób jak to naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LynX_ Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2020 A zobacz GeForce Experience, zakładka HUD > licznik fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielcpu Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2020 Riva tuner statistic dziala.Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1529 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2020 Ogólnie wiem, że działa bo widziałem u wielu osób ale nie działa u mnie, na tym właśnie polega mój problem. Jeżeli nie uda się uruchomić spróbuję z geforce experience - wzbraniam się przed nim bo słyszałem opinię, że niepotrzebnie obciąża komputer. To prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LynX_ Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, bartek1529 napisał: To prawda? Śmigło prawda, no chyba że ktoś ma i3 2/2 i 4GB ram Edytowane 15 Grudnia 2020 przez _LynX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1529 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2020 Podsumowując: fraps oczywiście nie działa ale to żadna niespodzianka afterburner + Riva nie działa ale tylko w cyberpunku, wszędzie indziej z tego korzystam po przerzuceniu gry z gog do steam wbudowany tam licznik nie działa w CP2077, działa za to w innych grach geforce experience DZIAŁA poczytałem trochę na ten temat i wychodzi na to, że z reguły problem występuje u ludzi z windows 7, może to ma jakis wpływ, może nie ma, nie wiem Dzięki za wszystkie odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2020 Afterburner + RTSS działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1529 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2020 Wiem, że u innych działa, opisałem tylko swój przypadek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 No co jest? Hit światowy a tu wątek leży? :D To ja stary piernik gram i nawet czerpie z tego przyjemność ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJH83 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 (edytowane) Tu podobnie, tzn skończyłem z Panam i nomadami (wiek coz 4 sie zbliża xD), a z grą coś więcej (jakieś alternatywne zakończenia i poboczne) jak to trochę połatają. Gralem w wersji 1.05 + 1.06 i jakichs większych błędów (uniemożliwiających dalsza rozgrywke) przez te 40 godzin nie mialem, za to pomniejszych glitchy hehe po obfitości. Do tego gralem na wiekowym sprzecie : 3770K@4.7 + tez juz nie za mlodym GTX 1070 https://www.youtube.com/watch?v=V2EVu0BQDco Jakość nagrania cóż..., ale jak widać jakoś gra łazi :P (normalnie coś przyciąłem/wyłączyłem, największego kopa dają wolumetryczne chmury i mgła, RT wiadomo ;)). Edytowane 31 Grudnia 2020 przez DJH83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2021 Ja mam jeden bug w wątku Dobre Uczynki Popłacają. Nie mogę odebrać nagrody od ripperdocka, za kazdym razem jak przychodzę nic dla mnie nie ma tylko zwykły dostęp do sklepu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2021 Musiałem z solucji skorzystać bo tak niejasno to zrobili. Nagrodę odbiera się robiąc zakupy i jest to w kategorii Ręce, wybieramy tatuaż. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr83 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2021 Gra swietna, na sprzecie z sygnatury chodzi calkiem niezle w 1440p ? Bugow dosc sporo, ale zadnego game-breaking buga nie mialem, czasem tylko wgram save sprzed paru minut jak cos nie trybi. Prosta zasada dla grajacych w dowolna gre krotko po premierze, co chwile save, duzo nerwow tak mozna zaoszczedzic w razie jakichs bugow. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzak33 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2021 Ja z kolei gram w usłudze Nvidia Now na maks detalach i muszę powiedzieć, że gra wciąga. Jestem pod wrażeniem grafiki (grafika, miasto nocą, neony itd.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2021 No i gra zakonczona po ok 155h ? Sam sie nie spodziewalem ze tak chetnie dlugo w niej zagoszcze ale klimat jest tego warty. Zrobilem wszystkie misje i jakies 95% aktywnosci na miescie z gangami itp Jedna rzecz odpuscilem to kupowanie aut. Calkowicie zbedne a te z gry wystarczajace. Akurat samo jezdzenie samochodami w tej grze nie jest zbyt przyjemne to po co komu te auta? ? Za to motocyklem jezdzi sie w miare niezle. Bardzo polecam gierke, to byl milo spedzony czas. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2021 (edytowane) Ja z kolei jestem kompletnie rozczarowany samą grą jako konstrukcją. Bugi to bugi, w końcu je połatają. Dopóki lecisz questy i nie zwracasz uwagi na świat to jakoś to da się przełknąć, ale gdy zaczniesz eksplorować to momentalnie bije po oczach atrapa i wydmuszka miasta. NPC stojący wiecznie w 1 miejscu i ciągle gadający to samo lub łażący bez celu od waypointa do waypointa. Mnogość lokacji które aż kopią w oczy, że tam miało być coś więcej, że coś planowano i przerwano prace. Jakby pewnego dnia na rok przed terminem przyszedł PM i powiedział, słuchaj, zapisz to co masz i oddaj bo musimy słać do tłoczni. No i zapewne tak było. Ograłem już prawie 160h i nadal łażę po mapie odnajdując dalej miejsca, które w mojej ocenie w zamyśle autora miały być czymś zdecydowanie więcej niż to co poszło do publikacji. Dla mnie ta gra to zwyczajnie produkcja wydana na etapie jakichś 60-70% ukończenia prac a ostatnie miesiące przekładania premier to nic innego jak pudrowanie i krojenie tak, żeby to było w jakimś stopniu grywalne. Edytowane 26 Stycznia 2021 przez Szawel 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cviqpl Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2021 Witam. Kto domyśla się w czym problem? Wszystko wymaksowane. Sterowniki najnowsze (GF Exprience). W panelu suwaczek na jakość. Screen w 1440p :) Konfig w screenie. Wymiękam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2021 (edytowane) 3 godziny temu, cviqpl napisał: Witam. Kto domyśla się w czym problem? Wszystko wymaksowane. Sterowniki najnowsze (GF Exprience). W panelu suwaczek na jakość. Screen w 1440p ? Konfig w screenie. Wymiękam. 22fps? Wylacz rozmycie moze. Edytowane 27 Stycznia 2021 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cviqpl Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2021 (edytowane) Problem leża w DLSS - ustawienia performance renderują grafe w niskiej rozdzielczosci. Zmiana na Quality pomogła. Solved. Na fps`ach mi nie zależy. Tylko na jakości renderowanego obrazu. Screenshot z opcji aparatu - stad spotęgowane efekty abberacji i rozmycia. W samej grze tego nie ma. Pozdrawiam. Edytowane 28 Stycznia 2021 przez cviqpl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astec Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2021 Witajcie, Po zaakceptowaniu faktu słabej optymalizacji, spadku średnich klatek w pewnych lokacjach, tego że mój Ryzen średnio daje radę i nic z tym nie można zrobić, przypadkowych craschy na powierzchnię wypłynął kolejny problem. Gram sobie z włączonym v-syncem w 75 FPS. Wchodzę do lokacji gdzie jest mniej FPS np 72, po czym wychodzę na ulicę i tych FPS mam 55-60. Użycie GPU wskakuje na 90 %, a CPU 50 %, choć chwilę wcześniej było po 50 %. Zapisuje grę, wychodzę do menu (lub wyłączam grę i włączam ponownie), wczytuje zapis i FPS znowu wraca do normy i mam te 75 FPS (50% CPU i 50 % GPU). Macie podobnie? Można to jakoś naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...