Gradgar Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2021 Witam. Posiadam laptopa HP OMEN (15-dc0012nw) od blisko pół roku nie używałem go, chciałem go dzisiaj włączyć i nie daje oznak życia. Gdy wciskam przycisk zasilania wyskakuje biała dioda na sekundę przy ikonce ładowarki i nic się nie dzieje. Podłączyłem ładowarkę, to zapala się w tym samym miejscu dioda na czerwono również na chwilę i gaśnie. Co moze być problemem? To że laptop stał ponad pół roku nieużywany j bateria się rozładowała? Czy mam poczekać, aż samo załapie, czy jak to jest? Jak widać na poniższym zdjęciu ladowarka jest podłączona i nic się nie świeci, po podłączeniu jedynie czerwona dioda i gaśnie po sekundzie. Odłączyłem baterie i trzymałem przycisk power przez prawie minute i nic. Dodam, że jak podłączyłem teraz baterie i zasilacz to jak trzymam cały czas przycisk zasilajacy to pojawia się czerwona dioda przy ładowaniu i znika, ale tylko gdy trzymam przycisk zasilający cały czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...