Skocz do zawartości
kilobajt

HIS Radeon 9200 128DDR, czy warty zainteresowania?

Rekomendowane odpowiedzi

i mimo ze taki wiatrak jaki masz na mysli nie robi wiele halasu to go sobie podaruj :lol:

No wlasnie chyba nie bardzo taki wiatrak, bo on dziala, tzn to nie jest taki zwykly dmuchajacy, ten stojacy obrotowy, nie wiem jaki dokladnie bo sie nie znam na wiatrakach :lol: (teraz szukam dokladniej to jest termowentylator hiehie jest tani cichy i faktycznie chlodzi a nie tylko dmucha - wg danych czytam dmucha powietrzem 5C :lol:) cos a'la

http://www.elektrotermia.com.pl/produkty13.htm

ale dziala i np temperatura spada wyraznie a grafike podkrecam o dodatkowe 20-30% Np ja mam pamieci 513 MHz a chodza nawet 650, bez wiatraka przy 600 zaczynaja sie artefakty, tak wiec jak mowie skutecznosc tego jest wieksza niz nawet wiatrakow, dla porownania zwykly wiatrak na dysku Maxtor ten co mam w podpisie na samym dysku schlodzil go z 43 do 37 a ten dmuchajac i to z dosc daleka do 29 :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem ze zagracaja, zreszta ja tego uzywam o tak przy okazji, kupilem kiedys w zime do ogrzewania siebie - a teraz skoro dziala a szkoda przeciez wyrzucic no to stosuje i czasem chlodze kompa, a czasem siebie :lol: pewnie najwieksza "zaleta" tego to pradozernosc :lol: :lol:

ale jak np dam prawie na sama grafe, to po np 5 godzinach wysilonej pracy jest prawie zimna no moze chlodna a bez tego oj to az paruje :-) :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wy piszecie o tych starych, teraz sa ponoc 250/250 a nie 250/240, tamte to sa dobre i juz znane karty, chodzi o sprawdzenie tej nowej partii

250/250 to Herc 8500LE 128 mb pamieci samsung 4ns

250/240 to Herc 8500LE FDX 64 mb pamieci hynix 4ns

Chyba sie nie pomylilem :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...