tomek176 Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Mialem już kiedyś, ale teraz na 100% zmianiam płyte główną i pozbywam się legendarnego ECS K7S5A !!! Zamirzem kupić coś nowego na nForce. Myślałem nad MSI kosztuje równe 400, może Soltek .... Help Me :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 FIC AU13 - 376 zł FIC AU13 - F 418 zł Dane z sirius.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Nie to zebym byl upierdliwy ale...... GEEZ ILE MOZNA !!! Tam w rogu jest taka opcja SZUKAJ - bylo tysiace razy. Poza tym masz przyklejone topiki o najczesciej wybieranych plytach :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaShi Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Epox 8rda+ w granicach 420zl Epox 8rda jakies 340-360zl Abit NF7 - 400zl Asus A7N8X - 420zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 W tym przedziale cenowym jest jedna słuszna płyta :twisted: Jeśli chcesz coś konkretniej pokręcić bez żadnych problemów to bierz bez zastanowienia SOLTEK SL 75FRN2-L (350-400zł)!! Zresztą poczytaj tematy o wszystkich płytach, jasno wynika że z soltekiem jest najmniej problemów! Pozatym nie popadaj w epox'omanię, bo wielu ludzi na tym forum widzi tylką te jedyną płytę! Co do Abita to przy wyższych FSB niektóre sztuki lubią sobie poświrować ;) Asus nie jest w sumie taki zły, ale to jak dla mnie "tylko" asus... MSI ma renomę od zawsze, ale jeśli chodzi o możliwości O/C to są średnie... Ja od siebie polecam Solteka i to nie tylko dlatego żę sam go mam, ale dlatego że miałem długą styczność (składam kompy znajomym i sprawdzam co która potrafi) z większośćią wymienionych płyt... Ale wybór jest Twój! Pozatym jeśli chcesz trochę pożyć na tym forum to radzę najpierw przez parę godzin spróbować się zaprzyjaźnić z opcją szukaj zanim zaczniesz zadawać pytania... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Soltek! SL-75FRN2-L! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 za 400 zeta jest w ciul mobo na nforce 2 do wyboru (to tak jakbym się zapytał - grafol za 1500zł. :) ) polecam: - asus a7n8x-x 395zł. - epox 8rda 385zł. - epox 8rda3 405zł. - gigabyte ga-7n400-l1 429zł. ceny z komputronika ps. jakbyś dołożył jeszcze 100zł. to byś miał jeszcze większy wybór: - abit nf7-s (v 2.0) - epox 8rda3+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Soltek FRN2-L albo EPoX 8RDA na inne nawet niepatrz,bo niewarto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Soltek! SL-75FRN2-L! :D do tej kaski to to co powyzej i bedziesz mógł sporo pokrecic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a czlowieku pare topicow na samej gorze przyklejonych i po co wiecej? :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Epox 8RDA3 nForce2 ultra400 za 405 zł - http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7837 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KArpiu Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 POlecam Abita Nf-7 series swoją kupiłem za 420 zł (około) i jestem bardzo zadowolony A obecnie można już dostać poniżej 400 zł tzn 399 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Abit albo Epox - firmy ,ktore nie olewaja klienta po paru latach (co maja w zwyczaju Soltek i MSI) FIC tez jest solidna firma z dobrym zaopatrzeniem w biosy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Nie wiem czy mam rację ale w AIDA32 wyświetla mi bios EPOXA 8RDA+ jako EPOX/FIC więc podejrzewam że to jeden wyrób inaczej firmowany. Może się mylę ale tak widziałem u siebie a FIC jest tańszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Co do Abitów to podobno te na nForce są bardzo konfliktowe z Sound Blasterem Live 5.1!, a aktualnie takiego mam. Więc nie wiem ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 no i jeszcze jedno gdzie Abitta NF-7 za mniej niż 400 zeta kupie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 soltek FRN2-L i nic innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 oki Soltek, ale mam strasznie ubogie wyposażenie... tylko 2 kabelki i kawałek blachy pozatym nie wiem gdzie ją kupić. Niby w komputroniku jest, ale niedostępna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 oki Soltek, ale mam strasznie ubogie wyposażenie... tylko 2 kabelki i kawałek blachy pozatym nie wiem gdzie ją kupić. Niby w komputroniku jest, ale niedostępna.zobacz w siriusie albo barwkompie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 thanx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba@ Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Ja polecam oczywiscie Epoxa :) 8RDA- bez bajerów 8RDA+ z bajerami Mój mobo chodzi oki nie mialem z nim zadnych problemów. Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...