purplerocketgo Opublikowano 9 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2021 Cześć, może mi pomożecie dawno temu miałem służbowego laptopa z serii ThinkPad dostarczonego w malutkiej torbie/walizce wypełnioną gąbką. Szukam teraz czegoś takiego i nie potrafię namierzyć. Czasem jestem w dziwnych miejscach i nie zawsze mam gdzie, a przede wszystkim jak postawić laptopa - mocno zabrudzona przestrzeń. Tamta walizka była stosunkowo pancerna i laptopa można było nie wyjmować (miała specjalne wypusty, że się nie grzał). Będę wdzięczny za podpowiedzi. Mam nadzieję, że dobry dział wybrałem 🙂 Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roar.RAR Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2021 Też miałem taką torbę dedykowaną do Thinka 😄 To były czasy... Wracając do tematu - z takich mocniejszych toreb, to mnie się tylko kojarzą torby zrobione z winylu - coś takiego https://www.x-kom.pl/p/602396-torba-na-laptopa-bombata-allblack-156-czarna.html Tylko tutaj może być problem z działaniem w środku - nigdzie tutaj nie ma żadnej wentylacji... Szczerze mówiąc, od dawien dawna, nie widziałem takich nowych toreb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
purplerocketgo Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2021 Dziękuję roar.RAR za odpowiedź. No jest problem, pytałem u dostawców i nie ma. Szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...