L0rdm Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2021 Cześć, przymierzam się do stworzenia setupu dla swojego MB Pro 16' (2019). Obecnie mam piecyk z Windowsem, podpięty pod dwa monitory iiyama na gazowych uchwytach, ale z samych monitorów sam nie jestem zadowolony i jako, że większość swojej pracy przeniosłem na MB, głównie ze względu na wyjazdy i ogólną konieczność mobilności. Nie widzę więc sensu w trzymaniu PC którego odpalę może dwa razy w tygodniu. Stąd stwierdziłem, że fajnie byłoby wpinać go w domu w stacje dokującą i mieć problem z głowy. Czego potrzebuje? - monitora, minimum 34 cale ze względu na obszar roboczy z dobrym pokryciem i odwzorowaniem, - klawiatury, myślałem nad MX Keys, - głośników, ale nie za specjalnie wyszukanych, bo rzadko będę z nich korzystał, - przede wszystkim dobrego huba/stacji dokującej do MB, który będzie w pełni kompatybilny z monitorem i laptopem, nie mam szczególnych wytycznych do do portów (fajnie, jakby miał ze 2x USB 3.0, nie potrzebuje czytnika kart pamięci), - myślałem też o lampie poziomej nad monitor Mam MX Mastera i podkładkę, także to odpada. Fajnie jakby udało się zamknąć z czymś sensownym poniżej 4k. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...