bladykiel Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2021 (edytowane) Hej, przymierzam się do wymiany jednego z monitorów i mam zagwozdkę co wybrać: Szukam: Rozdzielczość: 4k Matryca: IPS 10bit - chyba, że macie jakieś "alternatywy" które również posiadają "ładne" kolory Wielkość: 30"-35" (inne wielkości powyżej 30" do "sprawdzenia") VESA Monitor będzie używany do pracy (programowanie), ale pojawią się również gry/filmy. Macie jakieś sprawdzone "typy" ? Zastanawiają mnie również monitory "ultra wide" - macie jakieś opinie dotyczące takiego rozwiązania ? Co do budżetu, to nie mam raczej górnej granicy, ale nie widzę sensu w wydawaniu np. 10k za monitor (nie obrabiam grafiki) Edytowane 17 Czerwca 2021 przez bladykiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dart9 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2021 https://forum.purepc.pl/forum/57-monitory/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addos Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2021 No to ułatwiłeś koledze zadanie 🙂 Podejrzewam, że nie miał on pojęcia o tym dziale 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...