Nessay Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Witam. mam Sb. Live 5.1 i sie zastanawiam które stery wybrać. z regóły gram troche, słucham muzy może jakimś wielkim melomanem nie jestem ale lubie mieć b. czysty dzwięk w grach jak i w muzie. oraz nie lubie jak mi jakiś <span style="color:red;">[ciach!]</span>y program/sterownik miesza w systemie. wiec teraz pytanie co wybrać i dlaczego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 a czy nie mozesz sam zainstalowac po kolei tych sterownikow i sprawdzic ktore ci bardziej odpowiadaja??? czy to naprawde az takie trodne? przeciez to Ty bedziesz tego sluchal a nie my. takie pytania sa bezsensu! "zastanawiam sie jakie lody tego lata wybrac, truskawkowe czy jagodowe. wiec teraz pytanie, co wybrac i dlaczego?" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 tak sie sklada, ze nie moge, czekam na opinie uzytkownikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 kx sa raczej do muzyki niz do gier chociaz nie mialem z nimi problemow w grach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinokio Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Na KX podobno EAX nie działa, ale dźwięk jest rewalacyjny i mozna rególować każdy jego parametr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 u mnie na kx byl inny problem - nie umiem ich zmusic do grania 48kbit oraz (moze trzeba dokonfigurowac) programy nie wykrywaja mikrofonu :| chociaz dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...