KolotyckiRys Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2021 Dzien dobry, Prosze o ocene zestawu lub pomoc czy jest ok https://www.morele.net/inventory/info/8e4d2cca/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warold15 Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2021 Potężny zestaw. Jedyne co mi tu trochę nie pasuje to mobo. Ja nie zdecydowałbym się na Aorusa. Można poczytać o problemach z tymi płytami i mało czytelnym biosem. Może pomyśl o jakimś Asusie? Przy takiej klasie sprzętu kilka stów więcej nie powinno robić różnicy. 🙂 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RufusWedrowiec Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2021 Tutaj czuję się trochę wywołany do tablicy. Wprawdzie nie tyczy się to bezpośrednio Gigabyte X570 AORUS MASTER, a bardziej Gigabyte X570 AORUS Elite. Mniej więcej po dwóch tygodnia pracy płyta główna zaczęła się zachowywać nieco dziwnie: najpierw problem z uruchomieniem, kiedy było wpięte cokolwiek pod USB; później brak możliwości zrobienia restartu - każde polecenie "restart" skutkowało wyłączeniem systemu i brakiem jego ponownego startu; finał historii jest taki, że płyta przestała całkowicie działać i poleciała na gwarancję. I teraz się zastanawiam, co zrobi producent. O co chodzi? A chodzi o to, że sama awaria sprzętu nie jest jeszcze aż tak czymś dziwnym. Większy problem leży w tym, że w sieci jest całkiem sporo wątków odnośnie tzw. "cold boot", który dotyka nie tylko Aorus Elite. Jeżeli dobrze pamiętam, to Gigabyte był informowany o tym problemie i...totalnie w żaden sposób się nie odniósł. Zatem jako życzliwa rada - sprawdź dokładnie co zagraniczne fora piszą o Gigabyte X570 AORUS MASTER, żebyś nie powielił mojego błędu :-) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...