EDDY Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 tym sposobem chcesz, zeby serwer nie wyrabial? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Ale z drugiej strony rangi moglyby zostac. Troche by to ulatwilo Sorry za wykopaliska ... ale tak sie zastanawiałem dlaczego na forum nie ma rang ... Troche to nudne, bo wszyscy są "uczestnikami". Nie da sie z tym czegoś zrobić? Kilka rang by chyba nie zaszkodziło?! A niejednemu by to było pomocne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Ale mamy kilka grup, np "banned" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 A po co Ci te rangi, ze tak zapytam?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Pewnie chciałby jakąś specjalną.. no-way ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) Zrobcie mi range iDiOTA specjalnie dla mnie (od dzisiaj jestem idiota, a dlaczego ? sam nie wiem dlaczego, ale tak mi sie wydaje...) i tam mnie dodajcie z gory thx, uprawienia te co teraz mam no i moze byc kasowanie postow... Edytowane 29 Listopada 2005 przez BarTweak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 :| Zal...ze tak powiem Ale nie pekaj. Zawsze mozesz zmienic grupe! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 no coz, rangi byly fajne..., ale z drugiej strony, co sie wyrabialo, to ho ho ho ! Tak jest lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 a co to som rangi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 :| Zal...ze tak powiem Ale nie pekaj. Zawsze mozesz zmienic grupe! ... no właśnie ;] Masz wybór z użytkownika możesz zmienić grupę na : Admin Banned Moderator a ja jestem el0 bo zaliczyłem już Użytkownika i Banned :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Uczestnik r0x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 a ja jestem el0 bo zaliczyłem już Użytkownika i Banned :PTylko niewiem w jaki sposób:> Przyjżyj się dobrze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Jaaakie wykopki... BTW. Ja już zaliczyłem 2 z 4 grup. Czyli mam 50% za sobą ;] Jeszcze tylko 'banned' i 'Administrator'/ Żadna z nich mi nie grozi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Oj, chyba nie mówisz nam do końca prawdy zavaderku:> Niewiem jak się ta grupa zwała na phpBB, ale o ile mi wiadomo to chyba zaliczyłeś pobyt w bananowej krainie;] (jesli sie myle, mozesz poprawic ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Na pewno nie. Nigdy nie byłem banned. Tylko raz na phpbb dostałem jakiegoś warna chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 wybilo sie pare ludzi z andergandu a teraz co wyszlo ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Na pewno nie. Nigdy nie byłem banned. Tylko raz na phpbb dostałem jakiegoś warna chyba.W takim razie to pomówienial;] W każdym razie coś mi głowie zostało, że miałeś bana za piractwo- nie pytaj skąd bo sam niewiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 W takim razie to pomówienial;] W każdym razie coś mi głowie zostało, że miałeś bana za piractwo- nie pytaj skąd bo sam niewiem. Daleko nie szukajac... http://forum.purepc.pl/index.php?s=&showto...ndpost&p=383448 . [;] Ale jak to mawiaja 'co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr'. Zav sie ostatnio poprawil. :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Na pewno nie. Nigdy nie byłem banned. Tylko raz na phpbb dostałem jakiegoś warna chyba. Banned nie banned. Byłeś na celowniku do ubicia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 W jednym zdaniu zawarles 2 tematy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 ZAv, ale wstyd [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davidcopperfield Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zavi ależ żeś dał plame moderator, który miał mieć bana no no ciekawe co nas jeszcze czeka wstydziłbyś się. Może jeszcze się dowiemy, ze paranoik tez miał tutaj bana a teraz jest Administratorem. Dajecie w szkołę. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 E tam, histeryzujecie. :-P Przecież od dawna wiadomo, że neofici są gorsi od komunistów. :-P zav ma w związku ze swym nawróceniem na ciemną* stronę mocy wszelkie predyspozycje, aby być modelatorem, który będzie dosyć restrykcyjnie prześladował wszelkie wspomnienia o "legalnych" inaczej programach. * - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. :-P Prezentuję tutaj punkt widzenia użyszkodników, czyli nawrócenie zavadera jest równoznaczne z przejściem na ciemną stronę mocy, bo oznacza tępienie obywateli Cracklandu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 E tam, histeryzujecie. :-P Przecież od dawna wiadomo, że neofici są gorsi od komunistów. :-P zav ma w związku ze swym nawróceniem na ciemną* stronę mocy wszelkie predyspozycje, aby być modelatorem, który będzie dosyć restrykcyjnie prześladował wszelkie wspomnienia o "legalnych" inaczej programach. * - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. :-P Prezentuję tutaj punkt widzenia użyszkodników, czyli nawrócenie zavadera jest równoznaczne z przejściem na ciemną stronę mocy, bo oznacza tępienie obywateli Cracklandu. To zes wymyslil, to wcale tak nie bylo :huh:. Zav byl zlym czlowiekiem, nawrocil sie, aby otrzymac modera, a potem znowu przeistoczyl sie w bohatera zlych ciemnosci, gdzie panuje Chaos :wink:. I co Sikor kto lepiej opowiada bajki :P :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 rangi = nabijanie postów (zazwyczaj) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenGo Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Szkoda, że nie ma licznika postów... jestem tu nowy i nie wiem czy ktoś kto udziela mi pomocy jest już doświadczony w tym wszystkim czy nie, więc nie wiem czy traktować jego posty całkiem poważnie czy tylko jako pomniejszą wskazówke. Z drugiej strony to dobrze bo jest mniej nabijaczy postów, ale przydało by się coś w stylu moda "pomógł" do phpbb dzięki czemu można by było wyróżnić z pośród tłumu bardziej doświadczone osoby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Wydaje mi się, że wejśc do profilu to nie tak dużo roboty:> A system pochwał, to by się mógł nie sprawdzić. W każdym razie dobrze, że go nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...