tawariszcz_gonciarsky Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 witka! :) mam pamięci, jak w podpisie (KVR333X64C25/256) i nie mam pojęcia, co się z nim i stało... z początku szły spokojnie na FSB 200, aż spróbowałem podnieść je jeszcze bardziej (nie pamiętam, niestety, na ile) i... BIOS piszczy, bo pamięci nie wykrył :-/ nie zrażony niczym zresetowałem BIOS, i od tech chwili pamięci powyżej 169 FSB nie idą 8O niezależnie od tego, czy synchro, czy też async., zmiana napięcia i timingów też nic nie daje... a i 169 stabilnie nie chodzi :( co jest :?: czyżbym przeholował i pamiątki zaczynają podumierać? czy też może płyta wadliwa jakaś? dodam, że zasiłka to Forton 245W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 skręć od kogos pamiątki i potestuj tylko nie zaduzo bo znowu przecholujesz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...