gester Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 WItam mam MSI KT4V i 0,18 palomino 133 1700xp ma zablokowany mnoznik ja muu ustawilem inny (mniejszy) i stal sie krach teraz nie chodzi na magistrali 133 hzety ale 100 nie chce nawet 101 ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> wtedy monit wskazuje brak sygnalu swiatelka z plyty pokazuja ze cos z procem sugerowano mi ze mozna podniesc napiecie to moze pomoc nie wiem moj chodzi na 175 ile dac ???? (probowalem na 1775 wogole zmiana czegokolwiek mi wywala czy to moze byc wina plyty jak moglem uszkodzic taqk proca pomozcie prosze ---------------------------------------------------- w podpisie jest nieaktualny konfig mam msikt4v 1700 pal 256 333 ddr gforce 256 sdr i reszte podzespolow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Z restartowałeś biosa :?: Kolega miał ostanio podobną sytuację i pomogło włożenie drugiego proca odpalenie płyty i włożenie kumpla proca i wszystko póżniej było ok. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 clear cmos i wszystko od nowa ew. jak masz mozliwosc sprawdz na innej mobo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gester Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 oczywiscie ze restartowalem bios bo inaczej mi nie uruchomilbym go spowrotem kurcze wiesz trudno pozyczyc cos tak delikatnego jak proc mojj w sumie nie jest ukruszony radze sobie z tym ale i tak to problem moze samo wyjecie proca pomoc???? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 oczywiscie ze restartowalem bios bo inaczej mi nie uruchomilbym go spowrotem kurcze wiesz trudno pozyczyc cos tak delikatnego jak proc mojj w sumie nie jest ukruszony radze sobie z tym ale i tak to problem moze samo wyjecie proca pomoc???? pozdrawiam ale ja mowilem zebys wzial swojego i skoczyl do jakiegos kumpla sprawdzic na jego mobo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gester Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 no ja tak to wlasnie zrozumialem ale to tez sie wiaze z wyjeciem i zakladaniem wiatraka na jego kompie wic zawsze mozna ukruszyc :) ale chyba jednak sprobuje delikatnie i to zrobie :P pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 no ja tak to wlasnie zrozumialem ale to tez sie wiaze z wyjeciem i zakladaniem wiatraka na jego kompie wic zawsze mozna ukruszyc :) ale chyba jednak sprobuje delikatnie i to zrobie :P pozdrawiam no wiesz to jedyne racjonalne rozwiazanie abys byl pewien na 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...