Gonzo1 Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2021 Witam Potrzebuję mały i możliwości jak Box tv. Musi być Windows, Hdmi, USB, możliwość podłączenia w aucie. Po prostu, używam w domu, zapisuję pliki filmy a potem zabieram do tira i podłączam do monitora. Wielkość pendrive lub małe pudełko mieszczące się w ręce. Laptop jest dobry, ale za duży. Polecicie coś? Może Windows to nie najlepszy pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRDE Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2021 Windowsa bym sobie odpuścił - do tego co potrzebujesz wystarczy nawet Mi Box. HDMI - jest, USB - jest, mały i poręczny - jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo1 Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2021 (edytowane) Wszystkie boxy podchodzą pod moje wymagania. Nie napisałem czegoś waznego;Nie znalazłem boxa ktory daje mozliwosc zainstalowania aplikacji netflix, ale takiej co daje możliwość zapisywania filmów a potem oglądania offline. Maja to prawie wszystkie tel i Tablety z androidem. Boxy i np telewizory tego nie mają. I kompy mają. Edytowane 3 Lipca 2021 przez Gonzo1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saper11 Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2021 No to może coś takiego. Netflixa na tym zainstalujesz tylko Windowsa i będzie to jako tako działać. https://www.x-kom.pl/p/471683-nettop-mini-pc-gigabyte-brix-j3160-8gb-1tb-25sata.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2021 Mam coś takiego jak poleca @Saper11 tylko z atomem Z8350, 4gb ram i zamiast dysku jest 64gb eMMC. Win10 i netflix działa normalnie. No brakuje SSD ale to małe pudełko powieszone za starszym TV. Korzystamy u córki w pokoju od jakiś 2lat. Jak zmieniałem kompa to służył mi podłączony pod monitor do przeglądania neta. Od biedy ujdzie. Tyle że dałem około 150e. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo1 Opublikowano 7 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2021 Mogło by być, tylko do auta tego nie podłącze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 7 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2021 ale że laptopa podłączysz a tego nie? to tylko zasilacz 230v mniejszy niż do lapka, kabel hdmi a klawe i myszkę można po bluetooth puścić.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo1 Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2021 Ameryki nie odkryłem, ale prawie każdy smartfon to mały komputer. Dokupiłem 8in1 Type-C hdmi hub i działa. Na razie nie mogę ogarnąć podłączenia myszy bo palcem niewygodnie się obsługuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...