Franc Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 2 . mniej bolesna .. poprostu zainstlowac stery omegi i po problemie przy inastalacji ustawic odswiezanie i takie bedzie Zgadza sie, u mnie po instalacji Omeg odswieżanie (zwłaszcza w OpenGL)jest takie jak sam nastawiam dla danej rozdzielczości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 http://komputery.wp.pl/ftp_statystyka.html..._omega_2616.exe moze te ? tych nie sporawdzalem bo nie mam teraz radka ale powinny dzialac a jak nie to jakiesinne starsze bo to sa z castali 3.6 a ja mialem z 3.4 soatatnio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guliwer23 Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 zainstalowalem omegi i odziwo dzila moge ustawiac odswierzanie bez problemu nie wiem jak to mozliewe ale to dziala jedyna minus to 400 pkt w 3DMarku 2001 330 gdzies zjadlo ale trzeba to jakos przezyc ( chciaz nie weim dlaczego czyżby na tych sterownikach karta byla mnie wydajna?) pozdrawiam guliwer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 ciesze sie ze ci pomoglem ..a co do omeg i wydajnosci to do tych nowych nie wiem ale na starszych z castalow 3.4 ja mialem wydajnosc wieksza niz na castalach wlasnei ..zalezy od sysu ..ty masz teraz tam niezle pewnie namieszane tymi sterami i to dlatego .. teraz jak juz ci dziala walnij formata nie reinstalke i zainstaluj na czysto omegi i bedzie ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guliwer23 Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 pogralem chwilke w colina 3 i jest ok samochodziki swieca sie jak nowe moze jednak bede zadowolony z tego radka chciaz mi caly weeked skopal ale nic dzieki very much i jeszcze tylko jedno pytanko kupilem wersje z 128 MB DDR i o ile sie nie myle to wszystkie te wersje sa 128 bitowe tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielkikaziuk Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 ja użyłem powerstrip3.30 a przy ustawianiu częstotliwosci dla danej rozdzielczości należy wymusić odświerzanie poprzez włączenie "zamkniętej kłódeczki" po prawej stronie okienka powerstripa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...