Skocz do zawartości
guliwer23

Radeon 9100 problemy

Rekomendowane odpowiedzi

2 . mniej bolesna .. poprostu zainstlowac stery omegi i po problemie przy inastalacji ustawic odswiezanie i takie bedzie

Zgadza sie, u mnie po instalacji Omeg odswieżanie (zwłaszcza w OpenGL)jest takie jak sam nastawiam dla danej rozdzielczości

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zainstalowalem omegi i odziwo dzila moge ustawiac odswierzanie bez problemu nie wiem jak to mozliewe ale to dziala jedyna minus to 400 pkt w 3DMarku 2001 330 gdzies zjadlo ale trzeba to jakos przezyc ( chciaz nie weim dlaczego czyżby na tych sterownikach karta byla mnie wydajna?) pozdrawiam guliwer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciesze sie ze ci pomoglem ..a co do omeg i wydajnosci to do tych nowych nie wiem ale na starszych z castalow 3.4 ja mialem wydajnosc wieksza niz na castalach wlasnei ..zalezy od sysu ..ty masz teraz tam niezle pewnie namieszane tymi sterami i to dlatego .. teraz jak juz ci dziala walnij formata nie reinstalke i zainstaluj na czysto omegi i bedzie ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pogralem chwilke w colina 3 i jest ok samochodziki swieca sie jak nowe moze jednak bede zadowolony z tego radka chciaz mi caly weeked skopal ale nic dzieki very much i jeszcze tylko jedno pytanko kupilem wersje z 128 MB DDR i o ile sie nie myle to wszystkie te wersje sa 128 bitowe tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...