Skocz do zawartości
szuwar007

ATI 9500 i problem z wyswietlaniem na tv

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc sorki jak powtarzam temat ale przeszukalem forum wiec moze nie okaze sie lama:) ale do rzeczy karta jak w opisie ATI 9500 przerabiana mechanicznie na 9700 wszystko poprawnie w niej dziala ale wlasnie prubuje podlaczyc ja do tv i moj telewizorek nie widzi sygnalu progrmowo chyba wszystko jest wloczone we wlasciowsciach karty na zakadce ekran tv widzi i jest wlaczone i ustawione ale kabel miedzy moim kompem a tv jest mniej wicej dlugosci 16m wiec moze to ztraty bo jak kiedys mialem k. telewizyjna to terz nizbyt dobze zczytywala obraz choc po wykorygowaniu bylo juz lux. Wiec co to moze byc z pomocy ktora dostarcza ati wychodzi na to ze wszystko jest prawidlowo podpiete i wlaczone wiec czyzby za daleko??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. 16metrów to zdecydowanie za dużo,wina napewno leży w zbyt długim kablu.

2.Przynieś telewizor pod kompa tak żeby kabel miał 2metry i zobacz czy działa, wtedy bedziesz miał 100% pewności.Ale na 100% wina kabla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1.  16metrów to zdecydowanie za dużo,wina napewno leży w zbyt długim kablu.

2.Przynieś telewizor pod kompa tak żeby kabel miał 2metry i zobacz czy działa, wtedy bedziesz miał 100% pewności.Ale na 100% wina kabla.

ok jutro tak zrobie ale czy napewno to wina kabla jak przedtem k. telewizyjna chodzila czy wyjscie z grafiki nie jest tak samo silne (sygnalowo )jak wejscie na telewizyjnej?? no ale jutro zprawdze wtedy bede na 100% pewny thx!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe widze ze pisze sam dla siebie:) zrobilem tak jak mowilem czyli komp na 2 m kablu no i robi to samo a sterowniki sa najnowsze i wszystko dziala czy to moze byc wina mojego starego tv(elemis)?? bo widze ze jest jakis sygnal jak sie dobze wpatrzec to widac panel sterowania od karty nawet skroty prubowalem wszystko zmieniac nawet zmienialem sterowniki na starsze wiec moze ja cos zle robie chyba wezme ta karte i zprawdze u jakiegos kumpla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...