Vertez Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2021 Cześć, spodobała mi się ta obudowa Vampiric 010M, jednak dochodzą mnie słuchy o różnych problemach, czy to z temperaturami, czy z jakością materiałów. Co sądzicie o tym modelu, warto postawić na MSI czy szukać czegoś innego? Osobiście jestem dosyć przekonany do tego zakupu, jednak wolałbym się poradzić kogoś aby nie strzelić sobie w stopę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 Szukaj czegoś innego. Jeden wentylator, brak podstawowych (czytaj najnowszych) wyjść USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roar.RAR Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2021 Obudowa ma praktycznie cały zabudowany front, więc temperatury nie będą rewelacyjne. Za mniej niż 300 zł, z ARGB masz Ventuma https://www.x-kom.pl/p/617557-obudowa-do-komputera-silentiumpc-ventum-vt4v-evo-tg-argb.html Bez ARGB, tańszą i większą, masz Regnuma. Ewentualnie Signum z ARGB. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...