Skocz do zawartości
Grehu

Mustek GSmart mini 3 - co o nim sądzicie ??

Rekomendowane odpowiedzi

Zamierzam kupno tego aparaciku ale sie jeszcze wacham bo niema flesha. :( cena tego aparatu wacha sie 270 - 320 to chyba dobra cena jak na 2 Mpix ?? (tzn 3.1 ale interpolowna) boje sie jakie fotki beda mi wychodzic w domu. jasli ktos ma ten aparat no niech sie ze mną podzieli opinią na jego temat oraz wysle fotki na maila. pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha D:

ale mimo wszystki bym prosil o pkazanie tych zdjec :D

Bo chce niedlugo kupic jakis aparat i niewiem jeszcze jaki a zalezy mi na tanim rozwiazaniu :D

OGOLNA PROSBA DO WSZYSTKICH POSIADACZY TANICH APARATOW CYFROWYCH O PRZEDSTAWIENIE PRZYKLADOWYCH ZDJEC BEZ OBROBKI :D

Z gory wszystkim dziekuje ale taka akcja pomoze mi wybrac aparat dla siebie - szczegolnie interesuja mnie zdjecia z aparaciku MEDION :Daha D:

ale mimo wszystki bym prosil o pkazanie tych zdjec :D

Bo chce niedlugo kupic jakis aparat i niewiem jeszcze jaki a zalezy mi na tanim rozwiazaniu :D

OGOLNA PROSBA DO WSZYSTKICH POSIADACZY TANICH APARATOW CYFROWYCH O PRZEDSTAWIENIE PRZYKLADOWYCH ZDJEC BEZ OBROBKI :D

Z gory wszystkim dziekuje ale taka akcja pomoze mi wybrac aparat dla siebie - szczegolnie interesuja mnie zdjecia z aparaciku MEDION :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamierzam kupno tego aparaciku ale sie jeszcze wacham bo niema flesha.  :(  cena tego aparatu wacha sie 270 - 320 to chyba dobra cena jak na 2 Mpix ?? (tzn 3.1 ale interpolowna) boje sie jakie fotki beda mi wychodzic w domu. jasli ktos ma ten aparat no niech sie ze mną podzieli opinią na jego temat oraz wysle fotki na maila. pozdrawiam

zmień swój obrazek!!! Ja byłem pierwszy!

!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmień swój obrazek!!! Ja byłem pierwszy!

!

LOL !! Normalnie jak dwu letnie dziecko ktore nie chce podzielic sie swoja zabawka ... jak bardzo to ci przeszkadza to zalatwcie to na priva a nie forum zasmiecasz ... !!

Jakby ktos chcial zamiescic jakies zdjecia a nie ma gdzie to moge je zhostowac ... wyslijcie mi je na maila w profilu ... tylko jakos to podpiszcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mm gsmart mini 1, kosztowal 191 zeta, powiem szczerze, jak pomieszczenie jest super jasne i nie ruszysz aparacikiem to fotki wyjda super jakosci

Zgadza sie.Napewno nie jest to aparacik dla kogos ,komu lapy sie telepia :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza sie.Napewno nie jest to aparacik dla kogos ,komu lapy sie telepia  :wink:

Vip: bez obrazy bo sprzedajesz ten aparacik ale dla mnie to one sa beznadziejne mialem creativa i tez byl problem z trzesieniem sie kurde ruszyles sie zdziebko a fotka juz spieprzona wychodzila... fakt faktem ze za ta cene to cudow nie powinno sie oczekiwac ale ogolnie takie rzeczy to jako kamery inetowe a nie cyfraki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza sie.Napewno nie jest to aparacik dla kogos ,komu lapy sie telepia  :wink:

Vip: bez obrazy bo sprzedajesz ten aparacik ale dla mnie to one sa beznadziejne mialem creativa i tez byl problem z trzesieniem sie kurde ruszyles sie zdziebko a fotka juz spieprzona wychodzila... fakt faktem ze za ta cene to cudow nie powinno sie oczekiwac ale ogolnie takie rzeczy to jako kamery inetowe a nie cyfraki.

no nie ma co ukrywac ze za 200zl -300zl nie da sie kupic aparatu cyfrowego z prawdziwego zdarzenia.Ja tu wcale nie mowie ze to jest cudo jakies.No ale jest jak mowie.....za taka kase trudno kupic cos lepszego (sprzedaje za 230zl)

Jak ktos chce dobrego cyfraka to musi sie liczyc z tym ze 1000zl to dolna stawka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...