Mikelos Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2021 Jakieś powiadomienie mi przyszło, po odczytaniu zobaczyłem coś takiego... Coś mi umknęło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2021 Nowa funkcja forum która doszła po wywaleniu minusów. 1 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2021 Ja się zastanawiam na jakiej zasadzie te rangi działają ( nie żeby mnie to obchodziło tylko czysta ciekawość ) . Od 10 lipca napisałem może jednego posta ( i kolejny ten ) a kilka minut wskoczyła mi kolejna ranga . 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2021 (edytowane) Jak widzę część odznak jest za pisanie postów, a niektóre dostaje się za samo odwiedzanie forum lub czas od rejestracji. A główne - które widać przy awatarze, najwyraźniej za reputację/lajki Edytowane 22 Lipca 2021 przez stivo 2 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2021 Dobrze że zlikwidowaliście te nieszczęsne minusy 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2021 (edytowane) W dniu 23.07.2021 o 14:45, Devil napisał: Dobrze że zlikwidowaliście te nieszczęsne minusy Popieram. Gdyby nie były nadużywane, to by miały sens, ale niestety nie raz byłem świadkiem minusów przy wartościowym poście, albo po prostu ktoś walił minusy z góry na dół. Także przy takich trolach minusowych usunięcie minusów jest bardzo dobrym rozwiązaniem. Edytowane 6 Sierpnia 2021 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2021 W dniu 23.07.2021 o 13:45, Devil napisał: Dobrze że zlikwidowaliście te nieszczęsne minusy Lajki to poważny biznes. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2021 O cie kręce. xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Ja juz dawno apelowałem do Marco i Romka, by zlikwidowac minusy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...