Skocz do zawartości
ClareS

Wie ktoś jaka to karta???

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem, mam karte graficzna. Z tyłu karty jest naklejka GFG 27044. Na chipsecie pisze S3 Trio64 MOK2AA, 86C764X, 9608 KK061, JAPAN A obok, ale na na chpsecie pisze Cardex VGA Bios

Zna ktoś stronę na której mógłbym znależć do niej stery??

A o to foto karty:

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem, mam karte graficzna. Z tyłu karty jest naklejka GFG 27044. Na chipsecie pisze S3 Trio64 MOK2AA, 86C764X, 9608 KK061, JAPAN  A obok, ale na na chpsecie pisze Cardex VGA Bios

Zna ktoś stronę na której mógłbym znależć do niej stery?? 

A o to foto karty:

Dołączona grafika

sam sobie odpowiedziales cotot za karta to stary s3trio64

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buehehe ... Virge S3trio64 , a stery w kazdym windowsie sa :P

to nie virge tylko trio

no wlasnie trio to nie virge sam mialem kiedys S3Trio3D 2x 8 mb :)

He i ile w 3dMarku miałes??? :D :D :D

A tak na serio to ile taki zabytek jest warty??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy myslisz że każda karta jest używana do gier albo obróbki grafiki? Ja na swoim komputerze w pracy mam kartę S3TRIO 4 MB i w zupełnosci mi to wystarcza do obsługi poczty , worda i exela.

Przecież nie każdy musi znać się na komputerach a ClareS pytał się o typ karty , choć faktycznie w danych sam podał jej parametry.Nie traktujcie każdego jak idioty bo nie po to jest forum.W tym przypadku wystarczyłoby jedno zdanie, które pomogłoby gościowi. Ale zaraz wszyscy muszą po nim jeździć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie virge tylko trio

He i ile w 3dMarku miałes??? :D :D :D

A tak na serio to ile taki zabytek jest warty??

W czasach tej karty to był chyba 3dmark 94 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy myslisz że każda karta jest używana do gier albo obróbki grafiki? Ja na swoim komputerze w pracy mam kartę S3TRIO  4 MB i w zupełnosci mi to wystarcza do obsługi poczty , worda i exela.

Przecież nie każdy musi znać się na komputerach a ClareS  pytał się o typ karty , choć faktycznie w danych sam podał jej parametry.Nie traktujcie każdego jak idioty bo nie po to jest forum.W tym przypadku wystarczyłoby jedno zdanie, które pomogłoby gościowi. Ale zaraz wszyscy muszą po nim jeździć.

Właśnie :D A tak wogóle to nie każdy musi znać się na modeach kart graficznych z początku lat 90 :) Ale tera juz wiem jaka to :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie virge tylko trio

Tesh mialem taka karte na starusienkim p166 (do dzisiaj siedzi na servie kumpla :D )i pisalo na pudelku jak byq "VIRGE S3TRIO64" ... sam nie wiem :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie virge tylko trio

Tesh mialem taka karte na starusienkim p166 (do dzisiaj siedzi na servie kumpla :D )i pisalo na pudelku jak byq "VIRGE S3TRIO64" ... sam nie wiem :?

To chyba jakis uniwersalny opis byl... bo nigdy nie bylo karty virge i trio w jednym. To byly dwa całkowicie inne układy (ostro rżądzące jak na swoje czasy)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...