pierotez Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2021 (edytowane) Monitor potrzebny do gier, do wideo, oglądania CDA, przeglądarka z 2h dziennie, nauka zdalna. Wybieram większe rozmiary bo w opcji oglądanie filmów z łóżka. W innych przypadkach brać 24'? Będzie podłączany docelowo do gtx 1660, chwilowo 1050ti / cpu R5 5600X. Gry Jurasic Park Evolution, symulacje Euro Track i podobne. Od dłuższego czasu patrzę się na 2 modele: gamingowy acer nitro nitro oraz uniwersalny AOC Q32 Czy jeszcze są na czasie? Były polecane 2 lata temu przez Michikuna. Edytowane 20 Lipca 2021 przez pierotez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 24 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2021 Mam tego AOC 31.5" (tyle że matryca VA) i właśnie u mnie występuje przypadek "Wybieram większe rozmiary bo w opcji oglądanie filmów z łóżka". Dlatego też zdecydowałem się na ten model, zamiast wybierania jakiegoś 27". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roar.RAR Opublikowano 29 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2021 To już musisz sam określić, ile cali potrzebujesz. Ja mam 27 cali, ale biurko przy łóżku i dla mnie taki rozmiar jest idealny. Nitro jest ok, ale go dokładnie trzeba obejrzeć po zakupie, bo bad pixele są standardem, a acer dopiero uznaje to na gwarancje przy 3 martwych pixelach. Tutaj pewnie jakbyś chciał 32, to już byłaby najpewniej na zakrzywionym ekranie i VA. Przy takich calach, to tutaj należy zapomnieć o wysokim odświeżaniu i 75hz to max. Z takich va na 32 calach, dobrą opcją jest philips https://www.x-kom.pl/p/514818-monitor-led-32-i-wiekszy-philips-325e1c-00.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...