Vengeance Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Mam optyczna myszke logitechu. Przeinstalowalem system ( z imigu z ghosta) po zainstalowaniu i po restarcie wyswietla mi komunikat ze nie mo myszki. Zainstalowanie sterownikow nic nie daje. mam system win 98. nie mam zadnych pomyslow co zrobi. (na ta strone wszedlem uzywajac taba;p) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Czy ta mysz optyczna jest na kablu?? Czy to inny model??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Jeżeli na kablu to na 100% ułamała się jedna z żył w przewodzie tuż przy samej myszce miałem już tak z kilkoma myszkami.Wystarczy obciać jakiś 1 do 2cm przewodu i przylutować na skruconym nieco kablu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 mam na kablu , ale mysz sie swieci , raczej uszkodzona nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 To nic że mysz się świeci ,ale mogły się ułamać kable od transmisji danych. Mówie ci na 100% to wina kabla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...