Virtus Posted July 29, 2021 Report post Posted July 29, 2021 Witam Wygrałem w konkursie na "15-lecie PurePC" obudowę*. Niedawno złożyłem nową maszynę, więc chcę obudowę sprzedać. Ponieważ nigdy niczego nie sprzedawałem w Internecie więc nie wiem, który z serwisów sprzedażowych byłby najprzyjaźniejszy dla takiego początkującego sprzedawcy jak ja. Będę wdzięczny za poradę. * - "be quiet! Silent Base 802 Window White" Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
tyr83 Posted July 29, 2021 Report post Posted July 29, 2021 Na allegro lub olx bardzo latwo obudowe odsprzedasz tylko uwazaj na oszustow, ktorzy chca sie ugadaywac poza platforma i wysylaja podejzane linki. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Blady.666 Posted July 29, 2021 Report post Posted July 29, 2021 Daję 300zł i jestem wczoraj 🙃 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Virtus Posted July 30, 2021 Report post Posted July 30, 2021 @tyr83 Dzięki za poradę :+) @Blady.666 Podejrzewam, że za 550 zł uda się ją sprzedać :+) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.T... Posted July 30, 2021 Report post Posted July 30, 2021 Witam ale "statek" , wystawiając na OLX w ogłoszeniu zamieść informację ze kontakt wyłącznie po przez komunikator OLX albo proszę dzwonić , bo ostatnio jest plaga naciągaczy zwłaszcza jak masz np. WhatsApp czy inny komunikator , ze osoba opłaci przesyłkę i tylko masz ja wysłać, wysyła tobie zamazane zdjęcie np. listu przewozowego abyś go pobrał do sobie na telefon , taaaaa.... jak zamieścisz ogłoszenie to mógł byś dodać do tego wątku stosownego linka . Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Virtus Posted July 30, 2021 Report post Posted July 30, 2021 (edited) Dopóki pieniądze nie wpłyną na konto obudowy nie wyślę. Co do linka, to jak najbardziej: ID: 691366121 https://www.olx.pl/d/oferta/obudowa-komputerowa-be-quiet-silent-base-802-window-white-CID99-IDKMTUt.html Edited July 31, 2021 by Virtus Uzupełnienie Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
stivo Posted August 1, 2021 Report post Posted August 1, 2021 Jedno zdjęcie chociaż by się przydało, ludzie lubią sobie popatrzeć. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Virtus Posted August 1, 2021 Report post Posted August 1, 2021 Raczej nie będę wypakowywał obudowy by ją fotografować. Wolę by kupujący dostał oryginalnie zapakowaną. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
stivo Posted August 5, 2021 Report post Posted August 5, 2021 Nie musisz, ale na focie może być nawet zapakowana, chyba, że to zwykły karton, choć nie wydaje mi się. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...