loksp Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Błagam jak skonfigurowac GPRS aby wszystko dzialalo?BLAGAM!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Najpierw siegnij do instrukcji telefonu ;), przeczytaj i jak bedziesz juz wiedzial to wez telefon. BTW Tak-Tak obsluguje pakietowe przesylanie danych? bo nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loksp Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 tak wiem ale chodzi mi ote wszystkie hasla, loginy itd. TAK TAK obsluguje GPRS!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 ja nie korzystam z gprs wiec nie wiem. Poszukaj w googlach, a na pewno cos znajdziesz... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 www.era.pl ^^ tam musza być te "loginy, hasła itp." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 hyh nie wiem jak w taktaku ale w simplusie masz tak ze wysylasz sms z prosba o ustawienia telefonu do gprs a zresztątak trudno zadzwonic do obslugi klienta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Primo- wysylasz smsa, tresc GPRSTak, czy cos takiego, albo 9797- zgodnie z instrukcjami lektora. Duo- konfigurujesz telefon- UStawienia wap: IP- 213.158.194.194; port- 9201 adres csd- j.w. port csd- j.w. strona domowa: http://wap.era.pl podtrzymanie- ja ustawilem na 60 sec. Ustawienia csd: Dial-Up- +48604020202 Typ polaczenia- ISDN Nazwa usera erawap pass- j.w. GPRS dane: Wylacz GPRS- nie Apn: erawaptt nazwa usera- erawap pass- j.w. Na takich ustawieniach biega mi WAP. Internet(profile java)- ustawienia podobne, tyle ze APN- erainternettt login i haslo- erainternet DNSow nie mam ustawionych. Tylko jest jeden problem- mam kabel, probowalem sie laczyc przez GPRS z Netem z kompa- ale nie chce mi to dzialac. WAP biega bez zarzutu- czego dowodem moze byc suma danych: 360kB :lol: i kilka nowych gierek z mobile.net.pl Ostatnio nawet sie nie burzy jak ustawilem SMS via GPRS (wczesniej nie dalo rady wyslac SMSa w ten sposob). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 i co jak ustawiles sms via gprs to normalnie kosztuje?bo czegos nie rozumiem jak tyle samo kosztuje co zwykly sms to po co sie w to bawic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 i co jak ustawiles sms via gprs to normalnie kosztuje?bo czegos nie rozumiem jak tyle samo kosztuje co zwykly sms to po co sie w to bawic :D Kosztuje tyle samo, ale smski sie szybciej wysylaja(przynajmniej w moim odczuciu, bo nie mam jak sprawdzic czy faktycznie ida prze GPRS :? ). aRoo"]Tylko jest jeden problem- mam kabel, probowalem sie laczyc przez GPRS z Netem z kompa- ale nie chce mi to dzialac.Update- juz dziala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 i jak dziala :D szybko? jakie transferki i wogole :"D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 transfery: download gierki z wap- 30kb w 3sekundy internet- tak jak modem 56k. Nie sprawdzalem jeszcze pingu w grach(problem ze sprzetem :twisted: ), ale WWW dziala bez zarzutu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...