Raffels Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Witam, Od dłuższego czasu mam taki problem, że zdarza się wywalać w grach z trybu pełnoekranowego do okna. Nie wiem kompletnie od czego to zależy ale czasem dzieje się to kilka razy w dniu a czasem przez kilka dni jest spokój. Wydaje mi się, że albo Windows coś chrzani albo jakiś program w tle. Powiadomienia w Windowsie mam wyłączone, więc to odpada. Mam Eset Security i włączony tryb, który wyłącza wyskakujące okna podczas odpalania się aplikacji pełnoekranowych(czyli w zasadzie tylko gry), więc to też odpada. Dodatkowo jak się takie coś stanie a mam odpaloną Operę to niektóre karty się krzaczą(jakieś czarne kwadraty się pojawiają po ruszaniu kursorem) a np. Discord jest w czarnym oknie(wszystko jest czarne, nie widać żadnych opcji itp. dopiero restart aplikacji pomaga, to samo przy Operze). Kwestie sterowników też odpadają bo próbowałem na różnych - to samo. Aplikacje, jakie mam zawsze odpalone w tle to: Logitech G Hub, Hwinfo, Icue, Palit Thunder Master i to w zasadzie tyle. Próbowałem bez przeglądarek i z wyłączonym Discordem - to samo. Dodatkowo sprawdzałem na innym monitorze - to samo. Rozdzielczość jakiej używam to 2k(taki mam monitor), karta graficzna Palit Gamerock 2070S, procek AMD 3800X. Spotkał się kiedyś ktoś z takim problemem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Witam a jak by tak klawiaturę podmienić na inna , plus podłączyć ja pod inne gniazdo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2021 W dniu 8.08.2021 o 19:17, Pawel2040 napisał: Witam, wywal tego eseta, defender wystarczyć powinien i sprawdź wtedy Eset nigdy nie sprawiał mi takich problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...