Piotr90pr Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Witam. Jestem na etapie szukania 2 monitora ponieważ mój (2) stary monitor 17 calowy padł po 15 latach. Mam obecnie 24 calowego lg full hd 60 Hz ok 8 lat i chciałbym kupić 27 cali 1440p z pivotem. Monitory będą wykorzystywane po programowania w niedalekiej przyszłości (uczę się front-endu) Poszukuję monitora do 1500 zł. Co polecacie ? I tu moje główne pytanie czy nie bedzie problemu z poprawnym działaniem nowego monitora z podłaczoną grafika hd 6850 1gb. (kompputer nie jest obecnie do grania, będę składał nowy komputer ok grudnia/stycznia karta będzie pokroju rtx 3060 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saper11 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Monitor będzie działać na Twojej karcie. Chcesz kupić od razu monitor z wysokim odświeżeniem, czy po prostu 1440p do zadań biurowych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr90pr Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Monitor już kupiłem lg 27GL850-B. Na razie będzie do zadań biurowych, jak ceny kart będą w miarę normalne to do gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpalkacs Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Jak planujesz programowac to zwroc uwage na te, ktore mozesz przekrecic o 45 stopni, przydaje sie. No i do grania 27 cali to tak maksymalnie. Najlepiej gra sie na na ok 23 calach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...