Tomekkkkkkkk Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Czesc. Wzialem sie za podkrecanie mojego procka (mając taką płyte to grzech nierobić ) Pomalowałem mostki, ustawiłem 9x133 i sie odpalił. Popracował troche w windzie a zawiesil sie przy probie instalowania 3D Marka. Zresetowalem go i ... JUZ SIE NIE WLACZYL !! Tzn. startuje wszystko tylko nie odpali monitora... Przelozylem zworke Clear CMOS i tez nic nie dalo !!!! Pomocy, błagam !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 A może byś podał jakiego CPU podkręcałeś??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 A sorrki, to z nerwów. To był mój DURON 1000. Okazało sie że chyba ołówek zrobił zwarcie ?? Bo go wyczyściłem i działa. Zaraz usunę tego posta żeby niezaśmiecać. Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 No to pomaluj dokladnie. Moze sie udac dopiero za ktorums razem. A zreszta odsylam cie tutaj http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=7964 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...