michalwisniewski2000 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) Witajcie. Mam słabego kompa i CS mi się zacina. Mam ok 50 fps a jak na ekranie pojawia się dużo akcji to spada poniżej 30 i nie da się grać. W grze jest dużo ustawień graficznych i nie za bardzo wiem jak to ustawić wszystko. Przestawiałem na różne opcje graficzne i czasem było lepiej albo gorzej. Macie może jakieś wskazówki jak te ustawienia graficzne w CS GO powinny być prawidłowo zapisane? Z góry dzięki za odp. Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez michalwisniewski2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpalkacs Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) Ta gra obciąża głównie procesor, więc jeśli masz kiepski, to ustawienia graficzne w cs go niewiele ci pomogą ale warto jest ustawić wszystko optymalnie, żebyś nie tracił zasobów na niepotrzebne rzeczy jak np zbyt dobre ciebie czy jakość tekstur. Są w necie poradniki jak poprawnie ustawić te rzeczy. Jaką masz karte graficzną? Tutaj masz fajny poradnik dla Nvidii i AMD: https://esportlife.pl/cs-go-ustawienia-graficzne-2020-nvidia-oraz-amd/ Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez mpalkacs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...