Peterq Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 bym se ja je zaqpil, tylko nie wiem 89 zeta za dwie niebieskie, bedzier super jasno, jak myslicie?? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Pewnie że tak! Ja kupiłem niedawno z tamtąd dwie niebieskie i jest zajebioza! Świecą bardzo ładnie!!! Polecam !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 a ja wlasnie dzisiaj dostalem tez z chifteca, nawet jeszcze ich nie wlozylem do kompa. mam dwie - UV i niebieska, swieca jak .... diabli :) moge polecic kazdemu arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 A jakie sa ceny pojedyncze tych katod ? I gdzie wysylkowo mozna dostac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 chieftec.pl, tylko ze etraz jak tam wlazlem, to obawiam sie ze nie mozna zamowic wysylkowo??slabo mi 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oRh Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Cze! Mozna zamawiac na maila albo telefonicznie.... Sam ma dwie UV i swieca konkretnie .....polecam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 mozna zamawiac wysylkowo, nawet mozna to zrobic korzystajac z livechata, ktory jest w dolnym lewym rogu stronki arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 ano polecam katody z chieftec'a rzeczywiscie niezle daja. jedna to za malo. dwie w sam raz. jak ktos chce moze wiecej :D. pozatym plusem jest to ze mozna wybrac sobie kolor drugiej. a jak jestes nadziany kup sobie w roznych kolorkach 2 komplety po 2 dwie katody. niebieska, zielona, czerwona + np niebieska. bedziesz mogl zmieniac co jakis czas kolorystyke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Przecierz na Allegro tez sa te katody za 39,90 i sa sprzedawane pojedynczo np TU Pozdrawiam Egeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 no dokladnie u tego czlowieka te dwie katody ktore chce zamowic Peterq http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15049616 dokladnie t6a sama cena co w chieftecu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 btw. na mojej stronce mozna zobaczyc jak swieca te dwie katody :D http://www.88net.trzepak.pl/ultor/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 a ja "zmodowalem" obudowe inwertorka z tego niebieskiego na czarny :) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...