amdek Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Czy istnieje jakis nowy progs do podgladania i edycji ext2 na windzie. Obecnie mam Explore2fs (version 1.00 pre 2) sprzed jakiegos roczka !! Czy istnieje cos nowego i lepszego bo ten progs ma wiele niedorobek :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Jest jeszcze sterownik taki że dysk widać normalnie w Mój komputer ale nie umożliwia zapisu. Najnowsza wersja Explore2fs to 1.00pre6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Jest plugin do Total Commander'a, ale AFAIR umozliwia tylko odczyt, co zreszta mnie nie dziwi, bo z jakiej racji mialbys edytowac pliki, do ktorych tylko root ma prawo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...