gHeDe Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 mam dosyc czytania postów na 34str z info o plycie :evil: ... czytalem 6h i mi odbija ;) wiec prosze jasno i wyraznbie sie wypowiadac :roll: szukam plytki pod AMD Athlon XP 2500+ Barton'a i do Radeon 9200 HiS Excalibur 128 MB DVI + VIVO: NIE wiem tez jaki RAM: Kingston DDR 256MB PC-333 (KVR333X64C25-256) czy Kingston HyperX DDR 256MB PC-333 (KHX2700-256) CL2 NO I W KONCU PLYTE GLOWNA: - ABIT NF7 - ASUS A7N8X - EPOX EP-8RDA+ - Soltek 75FRN-L - Gigabyte GA-7NNXP swira mozna dostac z tego wsystkiego :cry: oraz cooler Spire WhisperRock III A3200+ 5F263B1M3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 a kto to ma wiedzieć?? sam se wybierz w zależności od tego ile masz kasy; zazwyczaj jest tak ze im droższe tym lepsze; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gHeDe Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 chcem sie zmiescic w sumie 2tys, jestem obecnie za abitem, lecz gdy przeczytalem posty o nim do 23 str juz jestem obojetny :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek24 Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 może tego nie wiesz ale czyta się do końca radze sobie poczytać a potem się wypowiadać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sufler Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Pamięć powinieneś mieć w dwóch kościach. Rodzaj zależny jest od planów podkręcania.Wszyskie inne elementy to kwestia gustu i portwela. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 ja bym sie zastanawial pomiendzy tymi dwoma mobo : - Soltek 75FRN-L - Gigabyte GA-7NNXP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gHeDe Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 a nie wiecie czy ten Barton ma odblokowany mnoznik :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Mobo najlepiej Solteka a pamięci HyperX'y lub Twinmosy. Możesz też się zastanowić nad Epox'em 8RDA+, jak trafi ci się dobry egzemplaż to może i z 220FSB wyciśniesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krabol Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Płyta -----------> SOLTEK FRN2-L 8) :twisted: Pamiec---------> TwinMos3200 8) lub Geil 3200 zalezy co wolisz a geile sa drozsze o jakies 25 zlotych, ja bym wziaal twinmosy bo na tej plycie osiaaagniesz wyzsze fsb, a te zwykle kingstony to baardziew, jesli masz duzo kasy to wez hyperx, jak nie to twinmosy 400mhz jesli jeszcze nie kupiles grafy to nie bierz 9200 :? bo to szajs tylko 8500/9100 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Ja niedługo będe składał kumplowi kompa włąsnie z tym Bartone, i mobo to będzie prawdopodobnie soltek n NF2. Nie wiem jescze czy z dualem, czy ten nowy bez dual ddr, podobno szybszy. I Soltek ma jeszcze jedną ogromną zaletę, jest niepoprawnie tani ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StresDog Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 tego HIS 9200 już kupiłeś???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 sam przezywalem niedawno identyczne dylematy :) znam ten bol!! Zdecydowalem sie na to co w podpisie i jestem cholernie zadowolony. Super stabilnosc i zero problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 ja bym sie zastanawial pomiendzy tymi dwoma mobo : - Soltek 75FRN-L - Gigabyte GA-7NNXP Słuchaj Kubasika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 ja bym sie zastanawial pomiendzy tymi dwoma mobo : - Soltek 75FRN-L - Gigabyte GA-7NNXP Słuchaj Kubasika A ja proponuje sluchac Kubasika tylko w polowie i ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> FRN2-L :wink: :lol: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Płyte weż od Solteka 75FRN-L całkiem wypasiona i dobrze sie na niej kręci :D i nie bierz Radeona 9200 bo to szajs lepiej jush 9100 pamięci TwinMOS 400 MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...