Skocz do zawartości
B3T0N

Najlepszy Waszym zdaniem Styl (theme) do winXP

Rekomendowane odpowiedzi

Style XP is themeing software designed for the Windows? XP operating systems or better (such as .NET Server or Advanced Server 2002). Style XP allows users to manipulate themes, visual styles, backgrounds, and logons through a simple user interface. Style XP also installs two services to allow the use of third party visual styles (which is not normally allowed on Windows? XP). There is an option to stop these services after they have altered system memory to allow third party visual styles. Style XP does not touch any system files.

co znaczy ze zapomnij o style xp w 2k :/

Biały: fakt themsy sa raczej lipne :/ ale to i tak najlepsze z tych co widziałem ;)

Kubasik: ty w win 2k mozesz sobie robic style jak w 98 czyli prawie nic :/ system xp ma nowy system tematow ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to mój: :Dołączona grafika

bez wodotrysków , niepotrzebnych ikonek na pulpicie i w tray'u.

Czy wy naprawde potrzebujecie aby na pulpicie na stałe były wyświetlane zasoby systemowe itp.???? Mi wystarczy jak nacisne w razie potrzeby trzech króli :) . Niby forum tweak ale jakoś tego tweak'a przynajmiej windy aby szybciej chodziła nie widać :wink: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8) Zajefajny temat 8)

Jak widzicie po moim avatarze jestem milosnikiem pewnej roslinki :twisted: znlazlem jush: tapetke, boot screena, i login ale nigdzie nie umiem znalesc thema 8) jesli ktos cos takiego widzial lub posiada to dajcie znac 8) Z gory dzieki :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi się mój pulpit podoba...zrobiony alternatywnymi dla TGT Soft(themexp) narzędziami stardocka...http://gry-online.pl/S055_forum.asp?ID=2706597

Ale po co zasmiecac system jakims oprogramowaniem nakładającym skórki na system? Windows ma juz wbudowana obsługe tego(msstyles) i nie potrzeba dodatkowego oprogramowania, a działa lepiej i szybciej i stabilniej od tego co daje stardock.

wlasnie wbilem na themexp.org w celu pobrania jakiegos nowego schemaciuku a tu mi sie mnostwo syfu poisntalowalo, adawary, spy etc.

UWAZAJCIE NA THEMEXP.ORG

Zgaduje. Korzystasz z IE?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie wbilem na themexp.org w celu pobrania jakiegos nowego schemaciuku a tu mi sie mnostwo syfu poisntalowalo, adawary, spy etc.

UWAZAJCIE NA THEMEXP.ORG

Zgaduje. Korzystasz z IE?

Tak. Zaisntalowalem teraz opere, moge juz wejsc bezpieczniej ? : ]

Ja używam czegoś takiego, fajne bez wodotrysków

http://www.fisherix.3d.pl/pulpet.jpg

A to inna kolorystyka tego samego styla

http://www.fisherix.3d.pl/pulpet2.jpg

mozesz dac do tego styla link albo chociaz nazwe ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na themexp.org sam syf !

polecam wejsc na forum neowin.net (dzial Completed Visual Styles)

tam zawsze najnowsze i najlepsze style

a moje ulubione to:

Extensis

Ashen Mod

Pixel Elegance

Tiger

Nano

Royale Mod

i wiele innych, ktorych nazw nie przytocze bo nie mam jak teraz sprawdzic (pisze nie od siebie, a w domciu neta do pazdziernika nie bede mial ;( )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi