Skocz do zawartości
B3T0N

Najlepszy Waszym zdaniem Styl (theme) do winXP

Rekomendowane odpowiedzi

Program zwie sie WinStyles a razem z nim instaluja sie :winblinds,object desktop,ickon packager czy jakos tak.(W RAM-ie chodzi tylko winstyles który zarzadza tymi progsami,zjada to tylko 2MB pamięci RAM)

Czy sa takie ATI?? Niewiem ,w programie jest kilka styli,a wiecej chyba na stronie programu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Program zwie sie WinStyles a razem z nim instaluja sie :winblinds,object desktop,ickon packager czy jakos tak.(W RAM-ie chodzi tylko winstyles który zarzadza tymi progsami,zjada to tylko 2MB pamięci RAM)

Czy  sa takie ATI?? Niewiem ,w programie jest kilka styli,a wiecej chyba na stronie programu.

z tych wszystkich uzywam tylko IP, reszta jakos tak... kolejna nakladka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedynym programem chodzacym w tle przy tym stylu nVidia jest wbload czyli windows blind, reszta jest potrzebna tylko po to zeby mozna to uruchomić. Jak sobie przypomne nazwe programu do tworzenia styli to może przerobie to na format msstyles.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nierealny ten temet byl na themexp.org !! wiec jak chcesz to ew. daj mejla !

Songoku i Lukasz wysylam wlasnie temet na waszego mejla !

Songoku jak mozesz wo wyslij mi ten bootscreen na mejla z tym smokiem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok wysle ci tego boot screena tylk daj emaila .A i ja do boot screenow urzywalem programu BootXp

Ps dzieki za stylaNo juz ekranik polecial do ciebie.A i ja do boot screenow urzywalem programu BootXp ,wiec mozesz sobie go sciagnac (bardzo fajny programik )

Ps dzieki za styla

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mejla/e z tematem wysyłam ;) a co do ikonek to najpier zassalem temat nVidi byl on str. wczesniej a potem trzeba sciagnac programik

winstyles z http://www.winstyles.com/

potem ;) Ikon packer z http://www.iconzone.com/ no i masz ikonki ;) tenat nvidi nie pamietam skad sciagnolem :/ ale chyba jakos www.wincustomize.com czy jakos tak :/ byl w newsach na frazpc.pl ;) on jest niestety pod windows blinds :/ dlatego nie uzywa ;/ szkoda ramu ;) ale ikonki sa spox ;) jak jakies pytania to wal na gg jeste, pd ok 18 w domu :)

ps: mejle poszły

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nierealny ten temet byl na themexp.org !! wiec jak chcesz to ew. daj mejla !

Songoku i Lukasz wysylam wlasnie temet na waszego mejla !

Songoku jak mozesz wo wyslij mi ten bootscreen na mejla z tym smokiem ;)

Dzięki. Teraz już tego tematu nie ma na themexp.org, przynajmniej nie było jak go ostatnio tam szukałem. Ale znalazłem inne źródło:

http://www.customxp.net/modules/mydownload...orderby=ratingD

Temat nazywa się Dragon Style (4 od góry).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi