||Falcon|| Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Poiwedzialbym, ze masz obsesje na punkcie pewnej firmy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 A co powiecie na to[...]jezeli windowblinds to odpada :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 A co powiecie na to fajne masz cos takiego ale pod ati ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 no u mnie nie :? A juz zaczałem sie tymi stylami poraz kolejny interesowac :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Program zwie sie WinStyles a razem z nim instaluja sie :winblinds,object desktop,ickon packager czy jakos tak.(W RAM-ie chodzi tylko winstyles który zarzadza tymi progsami,zjada to tylko 2MB pamięci RAM) Czy sa takie ATI?? Niewiem ,w programie jest kilka styli,a wiecej chyba na stronie programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Program zwie sie WinStyles a razem z nim instaluja sie :winblinds,object desktop,ickon packager czy jakos tak.(W RAM-ie chodzi tylko winstyles który zarzadza tymi progsami,zjada to tylko 2MB pamięci RAM) Czy sa takie ATI?? Niewiem ,w programie jest kilka styli,a wiecej chyba na stronie programu. z tych wszystkich uzywam tylko IP, reszta jakos tak... kolejna nakladka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Jedynym programem chodzacym w tle przy tym stylu nVidia jest wbload czyli windows blind, reszta jest potrzebna tylko po to zeby mozna to uruchomić. Jak sobie przypomne nazwe programu do tworzenia styli to może przerobie to na format msstyles. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 A jak to uruchomic :/. Sciagnolem sobie Loghorn style i jk to teraz zaaplikowac? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 uuuu a te nagorze ikonki z wyloguj itp jak zrobiles? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=382...=active+desktop a dokladnie jako dock? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 moze zapodasz link do tego tematu ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 kawalek wczesniej napisalem jego nazwe - wygoogluj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 a oto moj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 a oto moj Możesz mi go wysłać maila lukaszw@icpnet.pl, albo podać linka. Kiedyś go używałem, a teraz nie moge nigdzie dorwać :cry: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 według mnie taki jest najlepszy: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 no ten od sectOr'a jest fajny .Ja mam taki ekran botowania z tym smokiem .Mozesz dac linkado tego styla ?, albo mi go wyslij cobraf@poczta.onet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 a oto moj daj linka do tego styla :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Nierealny ten temet byl na themexp.org !! wiec jak chcesz to ew. daj mejla ! Songoku i Lukasz wysylam wlasnie temet na waszego mejla ! Songoku jak mozesz wo wyslij mi ten bootscreen na mejla z tym smokiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Ja tez chce tego styla. bialy@ocpc.info :). SectOr ja prosic ladnie ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 sectOr mój mejl to ut2003@autograf.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Ok wysle ci tego boot screena tylk daj emaila .A i ja do boot screenow urzywalem programu BootXp Ps dzieki za styla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Ok wysle ci tego boot screena tylk daj emaila .A i ja do boot screenow urzywalem programu BootXp Ps dzieki za stylaNo juz ekranik polecial do ciebie.A i ja do boot screenow urzywalem programu BootXp ,wiec mozesz sobie go sciagnac (bardzo fajny programik ) Ps dzieki za styla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Prosze wyślij sectOr. Czekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 sectOr moj mail to kubasik@tenbit.pl :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 sectOr ja też proszę i maila nickyx@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Ja też się przyłączę sectOr ładnie proszę :) Coldwar@wp.pl tez lubię rammsteina ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 ja używam skina MACOSX (czy jakos tak ;) ) i identycznego skina do winampa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 sectOr z kąd dorwałeś te ikonki nvidii wrzuć i je albo daj namiar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 mejla/e z tematem wysyłam ;) a co do ikonek to najpier zassalem temat nVidi byl on str. wczesniej a potem trzeba sciagnac programik winstyles z http://www.winstyles.com/ potem ;) Ikon packer z http://www.iconzone.com/ no i masz ikonki ;) tenat nvidi nie pamietam skad sciagnolem :/ ale chyba jakos www.wincustomize.com czy jakos tak :/ byl w newsach na frazpc.pl ;) on jest niestety pod windows blinds :/ dlatego nie uzywa ;/ szkoda ramu ;) ale ikonki sa spox ;) jak jakies pytania to wal na gg jeste, pd ok 18 w domu :) ps: mejle poszły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Nierealny ten temet byl na themexp.org !! wiec jak chcesz to ew. daj mejla ! Songoku i Lukasz wysylam wlasnie temet na waszego mejla ! Songoku jak mozesz wo wyslij mi ten bootscreen na mejla z tym smokiem ;) Dzięki. Teraz już tego tematu nie ma na themexp.org, przynajmniej nie było jak go ostatnio tam szukałem. Ale znalazłem inne źródło: http://www.customxp.net/modules/mydownload...orderby=ratingD Temat nazywa się Dragon Style (4 od góry). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...