PoGo Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Tak mieszam w tym Samuraize i sie juz pogubilem, tzn wiekszosc co chcialem to mam ale nadal nie wiem jak wkleic bajery tj. napiecie, temp, czy download, upload (SDI). Moze mi ktos pomoc. Chociaz dac nazwy programow tylko :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Cos mi tu wyszlo :P Troche dyskotekowo :DMyDesktop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 A teraz nVidia ponownie ale w wersji dla style Xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Ja sobie walnąłem tak klimatycznie dzięki sectOrowi :) tapeta to moje stanowisko "pracy" 8) http://interloper.fm.interia.pl/Pulpit.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk7 Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 najlepszy jest metalX2 pod WindowBlinds 8) zreszta kazdy ma sowj gust jak go sciagalem to byl nieznany a teraz jest na pierwszym miejscu na wincustomize w ratingu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 pogo wyslij mi tapetke prosze :D sector@space.pl !! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 pogo mi tysz :wink: kubasik@tenbit.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 PoGo !! pobudka czas wstawac i wysylac zdj !! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 sorry spalem :) Tapete mam stad :] http://www.archiwum.host.sk/ Milego przegladania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Ja sobie walnąłem tak klimatycznie dzięki sectOrowi :) tapeta to moje stanowisko "pracy" 8)http://interloper.fm.interia.pl/Pulpit.JPGJaki klimat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 nom ;D jak w domu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 btw. wklejajcie jeszcze soje lub style ktore sie wam podobaja ! znaczy skriny pulpitow tylko w rozsondej rozdzialce ! np. tak jak ja 640x480 ! mysle ze nie sa za due 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 troche spoznione, ale moze sie przyda (strona txp nadal padnieta): http://zeus.polsl.gliwice.pl/~thriadae/sty...yles/styles.rar (0.8mb) blackcomb pro 1.1 metallicshades plex 9 plex black watercolor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 no ja wlasnie sciagam ! ;) zaraz testuje ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 To moja ocena tych stylów, które udostępnił phranzee: Blackcomb Pro v 1.1 8/10 spoko, ale i tak wole DragonStyle :D MetallicShades 7,5/10 jakiś dziwny ;] Plex 9 7/10 za dużo niebieskiego ;) Plexblack 7/10 za dużo czarnego ;) watercolor 7/10 nie podoba mi się wcale... DragonStyle rox :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 To moja ocena tych stylów, które udostępnił phranzee: Blackcomb Pro v 1.1 8/10 spoko, ale i tak wole DragonStyle :D MetallicShades 7,5/10 jakiś dziwny ;] Plex 9 7/10 za dużo niebieskiego ;) Plexblack 7/10 za dużo czarnego ;) watercolor 7/10 nie podoba mi się wcale... DragonStyle rox :D. a kto go zapodal :D miszcz sector :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 a kto go zapodal :D miszcz sector :D:P przy nastepnym remoncie ;) pulpitu go wykorzystam :) dzisiejsze poczytania z blackcomb'em pro :P http://zeus.polsl.gliwice.pl/~thriadae/des...ops/desk_10.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 niezłe niezłe ;) mow teraz skad ikonki ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 niezłe niezłe ;) mow teraz skad ikonki ? ;):) autorstwa mastaha chaninja :) sub-zero. pozdrawiam RPA :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 no ale skad to zassac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 no ale skad to zassac ;)hehehe, pierwszy link, ktory podalem w :arrow: tym (Modding desktopu) temacie ;) a konkretnie to chaninja.deviantart.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 dzieki sprawdze to ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 sectOr Plis wyślij i mi tego Dragona : allen@overclockers.pl . Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 sectOr Plis wyślij i mi tego Dragona : allen@overclockers.pl . Thxpodal wyzej skad sciagac :P sam stamtad go mam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 sectOr Plis wyślij i mi tego Dragona : allen@overclockers.pl . Thxpodal wyzej skad sciagac :P sam stamtad go mam 8):oops: :oops: :oops: Za szybko przeszukałem te 3 strony tematu :? Sorry. Temacik, jest extra gicior :) Forever Blue też jest niezły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 a teraz oglaszam www.themexp.org działa !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 a teraz oglaszam www.themexp.org (wieczorem juz dzialal :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 a teraz jakas hybryda DragonStyle nie wiele sie rozni tylko troszke paskiem zadan i tapetka tez niezla Link do zdj i downloadu Recon v2 update Soft Blue UPDATE Bluethematic Logi moze potem cos jeszccze dodam ;) narazie przegladnolem ok 150 VS i mam dosc narazie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 moja winda wyglada teraz tak: SCREEN :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 troche za duzo bajerkow w menu start mi nie przypada do gustu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...