Skocz do zawartości
Gość

Watercooler musicie to zobaczyc!!!

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.overclockers.com/tips1003/

Skubany dobry jest :P .Ja zarzuce dwie foty reszte zobatrzcie sami.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Koles ma zastoswal 4 peltrzaki , 6 chlodnic , 4pompy ,9 wiatrakow. Zamontowal WB nawet na pamiciach. Podkrecal AXP 1600+ z seri AGOGA . I to na plycie za 80baxow jakiejs InnoBD 7300D KT266A. Zobatrzcie sami bo jest warto!. Jak popatrze na moja chlodniczke i pojemnik z woda to tak troche glupio mi sie robi :) . Od nas to yba tylko berkut ze swoim FC mu moze dorwnac. Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piekna sprawa. Jedni zbieraja znaczki drudzy modernizuja komputery wiec nalezaloby zbieraczy znaczkow nazwac zboczencami ktorzy maja gowno w glowie ??? Jak ktos ma manie to niech ma, nie nalezy go odrazu wyzywac od niewiadomo czego. Pierwszy odkurzacz wazyl kilka ton i by zamontowany na wozie ktorego ciagnely 4 konie. Ludzie patrzyli na wynalazce jak skonczonego kretyna. A teraz kazdy z Was ma odkurzacz w domu.

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gosciu ewidentnie nie zrobil tego po to zeby przewozic to cos. Zakupil najtansza plyte zeby wrazie czego nie byc stratnym za bardzo. Zrobil to zeby zabic czyms nude, sprawdzic swoje mozliwosci i pewnie przedewszystkim zeby zdobyc jakies doswiadczenie.

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tojest chory czlowiek znam wielu ludzi ale jeszcze takiego maniaka nie spotkalem 8O ale gdybym mial lepszego kompa :D pozbyc sie z tego"czegos halasu to nie problem wystarczy wystawic na balkon i po klopocie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prościej jest włożyć cały komputer do zamrażarki, efekty będą też szkokujące. z niecierpliwością czekam na pierwszego DEBILA który to zrobi....

Pare lat temu goscie podkrecili nie pamietam juz jakiego kompa ale mial Voodoo1 na pokladzie i calosc byla wlasnie w lodowce (zamrazarce), wszystko testowali w Q3 wyniki byly bardzo dobre :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prościej jest włożyć cały komputer do zamrażarki, efekty będą też szkokujące. z niecierpliwością czekam na pierwszego DEBILA który to zrobi....

Pare lat temu goscie podkrecili nie pamietam juz jakiego kompa ale mial Voodoo1 na pokladzie i calosc byla wlasnie w lodowce (zamrazarce), wszystko testowali w Q3 wyniki byly bardzo dobre :)

To ja właśnie miałem być takim debilem ale z powodu niemożności znalezienia właściwego agregatora (a raczej kosztów właściwego) pomysł ugrzęzł w powijakach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi