Gość Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 http://www.overclockers.com/tips1003/ Skubany dobry jest :P .Ja zarzuce dwie foty reszte zobatrzcie sami. Koles ma zastoswal 4 peltrzaki , 6 chlodnic , 4pompy ,9 wiatrakow. Zamontowal WB nawet na pamiciach. Podkrecal AXP 1600+ z seri AGOGA . I to na plycie za 80baxow jakiejs InnoBD 7300D KT266A. Zobatrzcie sami bo jest warto!. Jak popatrze na moja chlodniczke i pojemnik z woda to tak troche glupio mi sie robi :) . Od nas to yba tylko berkut ze swoim FC mu moze dorwnac. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 fajne. ale gdzies to juz tutaj widzialem :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 trzeba byc nielzym poje*em zeby instalowac peltiera na pamieci i gpu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 ten koleś jest po prostu nie do pobicia!!! :twisted: ale jednego nie zrobił WC na chipset :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 ten koleś jest po prostu nie do pobicia!!! :twisted: ale jednego nie zrobił WC na chipset :twisted: Nie wiem jak można nie pomyśleć o tak ważnej sprawie. Tam powinien być wb+pletier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Ale jednej rzeczy tu brakuje - turbulizatorow i dyszy venturiego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Nie chcialbym tego calego ciulstwa przenosic na jedna nocke gry w quaka itp. Ja tam wole moje wiatraki, przynajmniej wszystko miesci sie jednej odudowie!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 TO JEST ZBOCZENIE TOTALNE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Pewnie jeszcze każdy wentylator na 7000 rpm ma ustawiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 czyli pewno zamiast ciszy i spokoju ma chałas jaki jest przy jeżdzie maluchem 120 na godz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Sraka zamiast mózgu to tn facet ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 boshe w zyciu bym sobie czegos takiego z kompem nie zorbil dla mnie to jest bezsensu i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 ciekawe ile go to kosztowało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Piekna sprawa. Jedni zbieraja znaczki drudzy modernizuja komputery wiec nalezaloby zbieraczy znaczkow nazwac zboczencami ktorzy maja gowno w glowie ??? Jak ktos ma manie to niech ma, nie nalezy go odrazu wyzywac od niewiadomo czego. Pierwszy odkurzacz wazyl kilka ton i by zamontowany na wozie ktorego ciagnely 4 konie. Ludzie patrzyli na wynalazce jak skonczonego kretyna. A teraz kazdy z Was ma odkurzacz w domu. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 nie jestem pewien...ale takie chłodzenie to nie jest jeszcze totalne zboczenie AZOT to dopiero... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Właśnie się przeprowadzam do Wawy z Krakowa i jak pomyślę jakbym miał coś takiego przewieźć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Gosciu ewidentnie nie zrobil tego po to zeby przewozic to cos. Zakupil najtansza plyte zeby wrazie czego nie byc stratnym za bardzo. Zrobil to zeby zabic czyms nude, sprawdzic swoje mozliwosci i pewnie przedewszystkim zeby zdobyc jakies doswiadczenie. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Przyjemne ale niechcial bym czegos takiego na stale. Za to satyfakcje mial napewno spora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 tojest chory czlowiek znam wielu ludzi ale jeszcze takiego maniaka nie spotkalem 8O ale gdybym mial lepszego kompa :D pozbyc sie z tego"czegos halasu to nie problem wystarczy wystawic na balkon i po klopocie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 a mi sie to podoba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 MA KTOS FOTKE TEGO KOLESIA?? DAM SOBIE NA TAPETE GURU!!! AAA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokoloshe Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 chyba bym sie czul jak na pasie startowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinkovsky Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 prościej jest włożyć cały komputer do zamrażarki, efekty będą też szkokujące. z niecierpliwością czekam na pierwszego DEBILA który to zrobi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Jak wlącza kompa to we wsi gasnie swiatło :D !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 prościej jest włożyć cały komputer do zamrażarki, efekty będą też szkokujące. z niecierpliwością czekam na pierwszego DEBILA który to zrobi.... Pare lat temu goscie podkrecili nie pamietam juz jakiego kompa ale mial Voodoo1 na pokladzie i calosc byla wlasnie w lodowce (zamrazarce), wszystko testowali w Q3 wyniki byly bardzo dobre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 prościej jest włożyć cały komputer do zamrażarki, efekty będą też szkokujące. z niecierpliwością czekam na pierwszego DEBILA który to zrobi.... Pare lat temu goscie podkrecili nie pamietam juz jakiego kompa ale mial Voodoo1 na pokladzie i calosc byla wlasnie w lodowce (zamrazarce), wszystko testowali w Q3 wyniki byly bardzo dobre :) To ja właśnie miałem być takim debilem ale z powodu niemożności znalezienia właściwego agregatora (a raczej kosztów właściwego) pomysł ugrzęzł w powijakach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Na takie coś trzeba mieć pozwolenie?? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...