balcerzak00 Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2021 Witam,planuje złożyć komputer z używanych części typowo pod granie i ewentualny stream. Nie planuje grać w najnowsze produkcje. Wszystko opiera sie na csgo,valorant itd,sporadycznie puszcze GTA V 🙂 Poprosiłbym propozycję jakieś,a części sam sobie znajdę w internecie. Do przeznaczenia mam okolice. 3 tysięcy złoty. Dziękuje z góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rise Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2021 Ja to bym na Twoim miejscu kupił tylko używaną kartę , resztę nową na i3 10105 / i5 10400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerzak00 Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2021 Jasne można mixować,nówki z używkami. Jestem otwarty na propozycje,bo ja jestem w tym totalnie ciemny. Karta bankowo używka. Można lekko przekroczyć te 3 klocki 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...