lemosv Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2021 (edytowane) Cześć, Poszukuję sprzętu głównie do grafiki ( na dzień dzisiejszy 2D pakiet adobe Ps/Lr/Ai / obróbka fot ) wkrótce dojdzie 3D - sporadycznie gierki. Sprzedaję swoją wieloletnią stacjonarkę z i7 7700k, RTX 2060S, na rzecz mobilnego sprzętu. Potrzebuję czegoś zbliżonego do mocy mojej obecnej stacjonarki. Sytuacja na rynku jest dość mizerna na zakup jakiegokolwiek sprzętu, dlatego ciężko jest mi zdecydować się na jakikolwiek sprzęcik. MSI niedawno wypuścił ciekawego gracza. link do rtv jednak martwi mnie w karcie TGP 65W. Ciekawą propozycją jest też link do xkom jednak RAMy mają niskie taktowanie. Macie jakieś ciekawe propozycje? Co myślicie o hyperbook? Może coś apple? Jestem otwarty na propozycje. Jeśli nic nie znajdę ciekawego jako alternatywa rozważam zakup nowej stacjonarki + słabszego laptopa do podstawowych prac. Edytowane 14 Września 2021 przez lemosv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...