krzysiulos Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2021 Ostatnio popsuła mi się karta w moim kompie a używki to jednak duża szansa trafienia szajsu, więc chyba mimo ze ten działa trzeba pomyśleć o nowym .. Chciałbym zasięgnąc rady jaki komp na razie bez GPU wchodziłby do kwoty 3500 zł , moze być mniej.. widziałem,że ludzie polecają jakieś obudowy ze szkłem hartowanym choć nie wiem czy to byloby dobre dla mnie 🙂 Chciałbym spokojnie kilka wejśc na usb - mam pada,myszkę,klawiaturę pod usb i pewnie jeszcze coś by się znalazło a no i dysk przenośny 🙂 więc kilka musi być . Widzialem ze są obudowy z duża ilością miejsc na dyski wewnętrzne - to tez by mnie interesowało . Mam nagrywarkę dvd i w sumie sporo rzeczy na płytach więc nie wiem czy takie coś by zostawili mi miejsce zeby wmontować czy moze lepiej zamówić gdzieś na miejscu kompa z taką nagrywarką 🙂 Ram chyba wystarczy 16 gb bo maksymalnie z gier to moze GTA nowe jak wyjdzie, Forza Horizon 5 - to one pewnie beda miały najwieksze wymagania u mnie - bo PES, FM nie mają duzych wymagań 😉 Dysk mam jeden swój Sata 2,5 SSD 250 gb na ktorym będzie postawiony Windows 10. To chyba na razie tyle z mojej strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2021 Mozesz kupić mój z GPU RTX 2080 super: https://allegrolokalnie.pl/oferta/komputer-pc-i7-9700k-rtx-2080-super-gw-24?utm_source=notification&utm_medium=01-newBuyNow&utm_campaign=01-new-buy-now-offer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiulos Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2021 Mam LG22EN33 - stary troche ale mi na razie starcza a nawet jakbym mial wymieniac na nowy to raczej i tak 22 cale bo za duzy mi nie wejdzie 🙂 Karta to myslalem moze GTX1660 Super bo raczej RTX 2060 i wyzej to mnie nie bedzie stac w najblizszych latach 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiulos Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2021 Nowy to raczej do gier,normalnego uzytkowania - nie jestem grafikiem itd. 😉 Takiego mam kompa przy czym mam teraz Windows 10 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiulos Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2021 tylko nie ma pewności ze ceny kart graficznych spadną 😉 a teraz zmieści mi się coś moze 4gb w kompa więc i tak źle i tak nie dobrze .. ja to myslalem juz o 6 rdzeniach by starczyło na dłużej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiulos Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2021 No chyba nikt sie nie wypowie wiec nic się nie dowiem 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...