szpak Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Ostatnio pojawil mi sie maly problem ...mianowicie przegladam necik dajmy 2h wstaje start zamknij sys i spoko ..wychodze z pokoju wracam po cos za 2 min patrze a komp chodzi od poczatku ..no mysle zapomnialem zaknac zamykam czekam a tu tak : spoczko sie zamyka wszystko a jak juz powinien umilknac startuje od nowa ... ale jakos dziwnei bo bardzo szybko tak jakby dysk sie zatrzymywal a win byc w hibernacji bo w momecie wstaje .. nie ma zasady co do kiedy sie to przytrafia i dlatego jestem ciekaw czy to zaislka dysk czy win ma loty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Ostatnio pojawil mi sie maly problem ...mianowicie przegladam necik dajmy 2h wstaje start zamknij sys i spoko ..wychodze z pokoju wracam po cos za 2 min patrze a komp chodzi od poczatku ..no mysle zapomnialem zaknac zamykam czekam a tu tak : spoczko sie zamyka wszystko a jak juz powinien umilknac startuje od nowa ... ale jakos dziwnei bo bardzo szybko tak jakby dysk sie zatrzymywal a win byc w hibernacji bo w momecie wstaje .. nie ma zasady co do kiedy sie to przytrafia i dlatego jestem ciekaw czy to zaislka dysk czy win ma loty moim zdaniem to windows sie zuzyl i czeka go reinstall i taka bylaby moja rada przeinstaluj system a wyeliminujesz wine/nie wine softu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Mialem podobny problem ... Reinstall windy helped me :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 no to spoko ... ale poczekam z tym na zwrot mojego radza i walne mu ghosta bo reinstalu nie uwazam ... a no winde mam juz jakis czas nie tknieta ...ze 4michy a to win me :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 hmmm ja tak mialem po zmianie grafiki reinstal pomogl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT5 Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 U mojej kolezanki też komp sam uruchamiał/restartował a winna okazała się zepsuta pamięć. Jezeli reinstalka systemu nie pomoże to wymień pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 hmmm ja tak mialem po zmianie grafiki reinstal pomogl hmmmm no ja mam wlasmie zmieniona grafe ..tz tak zepsulem radka i dostalem na czas wymiany tnt 2 ..no i bez reinstalu bo i po co przy takiej maszynie ;] no zobaczymy w poniedzialek po ghostowaniu jak to bedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...