mikaelus Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=1281594 :lol: Normalnie panu kierowcy nie zazdroszczę.... :| ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 :lol: przeciez gdyby chciał moglby isc z tym do sadu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 A mówią, że kobiety to takie delikatne stworzenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 LoL :lol: BTW jak zwykle kometarze sa najlepsze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Big LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 napalona babka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 najfajniesze to są komentarze niektórych ludzi :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Ja ostatnio czytam same komentarze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 no to koleś ma niezbyt ciekawe, a nie mógł jej poprostu spier*** powiedzieć, czy ona nawet tego nie rozumie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 "facet nie moze byc swina widi243 (2003.07.27 14:05) facet nie moze byc swina bo z samej nazwy wynika ze swinia to kobieta, facet co najwyzej moze byc prosiakiem" :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Chyba brzydka, bo inaczej pewnie nie miał by oporów :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Koles to max kalectwo chyba :/ przeciez mogł by zabic listoniosza i 2 dni miał by z głowy jesli chodzi o listy ;) jakas max [gluteus maximus] z niego jest widcznie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 no musiała perfidnie brzydka, chyba że koles ma rodzinkę i jest do niej przywiązany.... a najlepszym wyjściem było by nasłac ryskich... granat w pod siedzeniem samochodu lub seria z kałacha i po sprawie :roll: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Ja bym babe bral jakby byla fajna. Chyba ze koles jakis... no wiece ten z rowerowego... pedał? :lol: A tak na serio to wspolczuje. Ja wiem jak sie czulem jak po jednym obozie jakies "uszate Yetti" (tak koledzy powiedzieli jak ja zobaczyli) zaczelo do mnie pisac listy milosne... Chyba miala naje**** w glowie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...