Grehu Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Witam 8) mam problem. chce kupic jakis fajny cooler na procka (celeron) zeby sie ladnie krecił. mam teraz celine 1,8 podkrencona na zwyklym wiatraku do 2100 jakiego coolera kupić zeby mi sie jeszcze wiecej krecił ??? Pozdrawiam :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Eee....A co sklepow internetowych nie ma ?? Opcji szukaj na forum nie ma ?? Nie wiem ... ludzie osleplem .. pomocy ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 ostatnio bylo pelno topicow o coolerach poszukasz i znajdziesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 na siriusie byl chyba test kulerow !! www.sirius.pl i zobacz testy ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 A cóż to za Socket486 ? Chyba miałeś na myśli 478 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Witam 8) mam problem. chce kupic jakis fajny cooler na procka (celeron) zeby sie ladnie krecił. mam teraz celine 1,8 podkrencona na zwyklym wiatraku do 2100 jakiego coolera kupić zeby mi sie jeszcze wiecej krecił ??? Pozdrawiam :!: :!: :!: kręcenie tego proca nie ma sensu. Nie dość, że mało z niego wyciśniesz, to i tak nie zobaczysz żadnego przyspieszenia. Celki to goowno, duże zegary, wydajność tragiczna, kulawe to, wyj.e.b to i załatw sobie jakieś pentium 1,6. Obecnie kosztuje na allegro około 300zł. Celka sprzedasz za 200zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grehu Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 na początku gdy jeszcze go dostałem to podkreciłem go do 2.6 i pochodził kolo 2 minuty i sie wylaczyl to znaczy ze ladnie sie kreci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin_n Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Naprawdę nie warto kręcic tego celka [i tak ci to nic nie da], sprzedaj i kup sobie tak jak poprzednicy mówili jakiegoś P4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grehu Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 a może lepiej jakiegos athlonika?? np 1700xp+ kolaga ma takiego i zakrecil go do 2000mhz ( tzn o 600mhz) na zwykłym wiatraczku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 na początku gdy jeszcze go dostałem to podkreciłem go do 2.6 i pochodził kolo 2 minuty i sie wylaczyl to znaczy ze ladnie sie kreci. to, że się uruchomił ,to nie znaczy, że dobrze się kręci. Nie znasz definicji podkręconego sprzętu. Podkręcony sprzęt, to sprzęt zmuszony do działania na wyższej niż nominalna częstotliwości, a jednocześnie przy tym stabilny. Mój pentium też uruchomi się na 3,1Ghz, ale to nie znaczy, że jst podkręcony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 na początku gdy jeszcze go dostałem to podkreciłem go do 2.6 i pochodził kolo 2 minuty i sie wylaczyl to znaczy ze ladnie sie kreci. to, że się uruchomił ,to nie znaczy, że dobrze się kręci. Nie znasz definicji podkręconego sprzętu. Podkręcony sprzęt, to sprzęt zmuszony do działania na wyższej niż nominalna częstotliwości, a jednocześnie przy tym stabilny. Mój pentium też uruchomi się na 3,1Ghz, ale to nie znaczy, że jst podkręcony. nie bardzo rozumiem, wprowadzasz jakas nowa terminologie? grzechu wnioskuje dobrze, choc 100% pewnosci nie ma ze proc bedzie chodzil podkrecony stabilnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...